In versie 12.0.1 van de Safari-browser wordt de audio van Adobe Connect-vergaderingen niet automatisch afgespeeld.

Het afspelen van audio van vergaderingen wordt nu standaard geblokkeerd in de Safari-browser. Als u deelneemt aan een vergadering via de Adobe Connect HTML-client in een Safari-browser, wordt de audio standaard niet afgespeeld.

Als u wilt dat de audio automatisch wordt afgespeeld, moet u eerst de instellingen voor de Adobe Connect-vergaderingwebsite aanpassen in de Safari-browser.

Om de audio voor Adobe Connect-vergaderruimten automatisch af te spelen, voert u de volgende stappen uit:

1. Kies Instellingen voor deze website in het Safari-menu.

Open de Safari-instellingen voor de website
  2. Open de lijst Automatisch afspelen.

Open de lijst voor automatisch afspelen
  3. Kies Sta automatisch afspelen van alles toe in de lijst.

Kies de optie voor alles automatisch afspelen