Het geluid en beeld van mijn opname lopen niet synchroon

Als u het mp3-bestand voor de opname hebt, downloadt u de Recording Repair-app om u te helpen het geluid en beeld te synchroniseren.

Als de opname niet hersteld is nadat u de Recording Repair-app hebt gebruikt, neemt u contact op met Adobe met de volgende gegevens, zodat we het probleem kunnen onderzoeken en proberen het bestand te herstellen:

• URL van de opname
  • Vergaderruimte waar het is opgenomen
  • Waren er problemen tijdens de livesessie?
  • Is de opname bewerkt?
  • Welk audiomechanisme is gebruikt: VoIP, UV, telefonie?
  • Zijn er bepaalde tijdstempels waar het geluid/beeld duidelijk niet synchroon loopt of is de synchronisatie onjuist voor de hele opnameduur?
  • Tijdelijke testaanmeldingsgegevens, als deze vereist zijn om de opname te herstellen

Opmerking: Het herstellen van een opname kan een lange tijd duren, afhankelijk van de complexiteit van het probleem. In sommige gevallen kunnen opnamen niet worden hersteld.