Ontdek wat is inbegrepen bij je gratis Creative Cloud-lidmaatschap.

Adobe biedt een gratis Creative Cloud-lidmaatschap dat een groot aantal voordelen met zich meebrengt. Zelfs als je geen betaald Creative Cloud-lidmaatschap hebt, kun je profiteren van het gratis Creative Cloud-lidmaatschap.

Wat is inbegrepen bij mijn gratis Creative Cloud-lidmaatschap?

Voordelen van een gratis Creative Cloud-lidmaatschap

Een gratis Creative Cloud-lidmaatschap biedt de volgende voordelen:

Krijg ik zelfs een gratis Creative Cloud-lidmaatschap als ik een betaald lidmaatschap heb geannuleerd?

Ja, als je besluit je betaalde lidmaatschap te annuleren, wordt je account omgezet naar een gratis lidmaatschap. Je kunt je aanmelden bij de Creative Cloud desktop-applicatie met dezelfde Adobe ID en hetzelfde wachtwoord en hebt toegang tot alle voordelen die staan vermeld in Wat is inbegrepen bij mijn gratis Creative Cloud-lidmaatschap?

Met een gratis lidmaatschap houd je ook toegang tot je bestanden in de Creative Cloud-map op je computer en via de Creative Cloud-website, met een maximale opslagruimte van 2 GB.

Opmerking:

Als je de opslaglimiet hebt overschreden, moet je binnen 90 dagen de gebruikte hoeveelheid onlineopslagruimte verlagen. Na 90 dagen heb je geen toegang meer tot sommige of alle bestanden die zijn opgeslagen op de Creative Cloud-servers.

Je kunt je lidmaatschap op elk moment hervatten, zodat je weer profiteert van de voordelen van een betaald Creative Cloud-lidmaatschap. Ga naar de pagina met Creative Cloud-lidmaatschappen, meld je aan met je Adobe ID en wachtwoord en koop het lidmaatschap dat past bij je behoeften.

Kan ik een gratis Creative Cloud-lidmaatschap krijgen zonder een lidmaatschap te kopen?

Ja. Wanneer je je gratis proefversie van Creative Cloud start, krijg je toegang tot een gratis Creative Cloud-lidmaatschap, dat alle voordelen omvat die staan vermeld in Wat is inbegrepen bij mijn gratis Creative Cloud-lidmaatschap?

Heb ik een creditcard nodig voor een gratis Creative Cloud-lidmaatschap?

Nee. Je hebt geen creditcard nodig voor je gratis Creative Cloud-lidmaatschap.