Probeer de oplossing op deze pagina als u de volgende foutmelding ziet wanneer u probeert Creative Cloud-apps te downloaden of bijwerken:

Downloadfout. Kies Opnieuw om het nogmaals te proberen of neem contact op met de klantenondersteuning.(49)

Error 49

Oplossing

Voer de volgende stappen uit in de aanbevolen volgorde. Probeer uw Creative Cloud-apps na elke stap te downloaden of bij te werken om na te gaan of het probleem is opgelost.

1. 1. Navigeer naar de volgende locatie:

In Windows: C:\Users\[gebruikersnaam]\AppData\Local\Adobe\AAMUpdater
    Op Mac OS X:
    /Users/[gebruikersnaam]/Library/Application Support/Adobe/AAMUpdater

2. Wijzig de naam van de map 1.0 naar 1.0_old.

Navigeer bijvoorbeeld naar de map AAMUpdater op uw computer en wijzig de naam van de map 1.0 naar 1.0_old.

2. Schakel tijdelijk eventuele antivirusprogramma's uit die op de computer zijn geïnstalleerd. (Neem contact op met de fabrikant van de beveiligingsoftware voor specifieke instructies.)

3. Schakel Windows Firewall tijdelijk uit en probeer opnieuw te installeren. Schakel de firewall in nadat de
    installatie is voltooid. Lees Windows-firewall in- of uitschakelen voor meer informatie.

4. Navigeer naar de volgende locatie en verwijder de inhoud van de mapTemp:

• Windows: C:\Users\[gebruikersnaam]\AppData\Local\Temp
    • Mac OS:  i. Ga naar Finder.
                      ii. Ga naar Ga > Ga naar map.
                      iii. Typ /tmp en klik op Ga.

Extra informatie

Fout 49 kan optreden wanneer het installatieprogramma tijdens de installatie geen toegang heeft tot een kritiek bestand of kritieke map. Dit gebeurt meestal wanneer geïnstalleerde beveiligingssoftware de vereiste toegang tijdens de installatie of het updateproces voorkomt.