Creative Cloud-toepassingen op macOS 10.12 (Sierra) installeren

Terwijl u Adobe Creative Cloud-toepassingen installeert op macOS 10.12, treedt een van de volgende fouten op:

• De installatie kan niet worden voortgezet omdat het installatiebestand mogelijk is beschadigd. Download het installatiebestand opnieuw.
  • Installatieprogramma kan niet worden geïnitialiseerd. Dit kan worden veroorzaakt door een ontbrekend bestand. Download Adobe Support Advisor om het probleem op te sporen.

Deze fouten treden op wanneer u Creative Cloud-toepassingen installeert via lokale installatiepakketten. Het is raadzaam om de toepassingen via de Adobe Creative Cloud-desktopapp te installeren. De Creative Cloud-desktopapp is bijgewerkt, waardoor huidige en eerdere versies van Creative Cloud-toepassingen goed kunnen worden geïnstalleerd. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor volledige details over het installatieproces.

Als u moet installeren met een offline-installatiepakket, voert u de volgende stappen uit om het installatieproces te starten.

1. Koppel het schijfkopiebestand voor de Creative Cloud-toepassing.

2. Open het gekoppelde DMG-bestand.

3. Klik met de rechtermuisknop op Install.app en selecteer Pakketinhoud openen in het contextmenu.

4. Ga naar Inhoud > MacOS.

5. Dubbelklik op het Unix-uitvoerbare bestand genaamd Install.

Er wordt een terminalvenster geopend en het installatieprogramma wordt geïnitialiseerd. U kunt bij deze methode kiezen voor installatie als proefversie, het gebruik van een serienummer of het verifiëren van een Creative Cloud-lidmaatschap.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online