Probeer de oplossingen op deze pagina als u de volgende foutmelding ziet wanneer u probeert een toepassing te installeren van de Creative Cloud-desktopapp:

“Er is een probleem met de installatie van <productnaam>."

Uw foutcode vinden

Zoek de foutcode in het foutbericht of in de installatieprogrammalogboeken.

Link Meer informatie in het foutbericht

Wanneer u op de link Meer informatie in het foutbericht klikt, ziet u de foutcode die de Creative Cloud-desktopapp gebruikt om het probleem te identificeren. U ziet ook andere belangrijke informatie, zoals het pad van de betreffende bestandsnaam of de registerwaarde.

Meer informatie over fouten
Een voorbeeld van details die link Meer informatie biedt.

Logboeken van installatieprogramma

U kunt de foutcode ook vinden in het logbestand dat door het installatieprogramma is gemaakt. Het logbestand bevat ook andere details waarmee het probleem kan worden opgelost. Zoek het Install.log-bestand op de volgende locatie:

• Windows 7, 8 en 10 (64-bits): C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers
  • Windows 7, 8 en 10 (32-bits): C:\Program Files\Common Files\Adobe\Installers
  • Mac OS: /Library/logs/Adobe/Installers/

Opmerking:

Ziet u geen install.log-bestand? Uw product kan in plaats daarvan een log.gz-bestand maken. Zie Het hoofdlogboek van de Creative Cloud-productinstallatie analyseren voor informatie.

De oplossing voor uw foutcode vinden

Foutcode Beschrijving
Oplossing
101 Kan het product niet installeren
Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
102 Kan het product niet installeren
Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
107 De download is beschadigd
Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
108 Er wordt al een ander installatieprogramma uitgevoerd Wacht tot het installatie-exemplaar is voltooid en probeer het opnieuw.
113
Kan de Adobe-servers niet bereiken
Controleer uw internetverbinding en firewallinstellingen en probeer het vervolgens opnieuw. Zie Fouten bij geavanceerde aanmelding, activering of verbinding voor meer informatie.
116 Fout bij het verwerken van het bestand in het bestandssysteem Start de computer opnieuw op en probeer de installatie opnieuw uit te voeren.
117 Problemen met netwerkverbinding of -stabiliteit Lees Problemen oplossen met fout 117 die optreedt tijdens het downloaden van Creative Cloud-apps voor meer informatie.
119 De server reageert niet Controleer uw internetverbinding en firewallinstellingen en klik vervolgens op Opnieuw proberen. Zie Fouten bij geavanceerde aanmelding, activering of verbinding voor meer informatie.
120 Onvoldoende schijfruimte Maak ruimte vrij en klik op Opnieuw proberen.
121 Fout bij het schrijven naar de tijdelijke bestandslocatie Herstel de machtigingen van de tijdelijke locatie.
123 Onjuiste machtigingen voor de maptmp map die de eigenschap alleen-lezen heeft Zie Installatie mislukt | Afsluitcode 123 voor meer informatie.
126 De download is beschadigd Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
130
Kan het product niet installeren Verwijder het product dat u wilt installeren met de Creative Cloud Cleaner Tool en probeer het product dan opnieuw te installeren.
132
Kan het product niet in de hoofdmap installeren Geef een andere installatielocatie op bij de voorkeuren en probeer het opnieuw.
133 Onvoldoende schijfruimte Maak ruimte vrij en probeer het opnieuw.
144 De download is beschadigd
Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
145 Er bestaat al een bestand in het installatiepad Wijzig de naam van het bestand of verwijder het en probeer het vervolgens opnieuw. Zie Meer informatie voor informatie over het bestand.
146 Kan bestand niet verplaatsen Zie Foutcode 146 bij installatie van Creative Cloud-apps voor meer informatie.
160 Kan geen registersleutel maken Controleer de machtigingen en probeer het vervolgens opnieuw. Zie voor informatie over het register Meer informatie.
183 Kan het product niet installeren Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
184 Bestand is vergrendeld door een ander proces Start de computer opnieuw op en probeer de installatie opnieuw uit te voeren.
189 Onvoldoende schijfruimte Maak ruimte vrij en probeer het opnieuw.
190 Niet voldaan aan systeemvereisten Zie de minimale systeemvereisten voor meer details.
191 Kan het product niet installeren Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
192 Een nieuwere versie van de toepassing is reeds geïnstalleerd Verwijder de versie die op uw systeem is geïnstalleerd en probeer het opnieuw.
193 De installatie kan niet doorgaan Kan geen 64-bits versie van de toepassing op een 32-bits computer installeren.
195 Niet voldaan aan systeemvereisten
Voer een upgrade uit zodat uw systeem voldoet aan de minimale systeemvereisten om de toepassing te installeren. Zie Systeemvereisten | Creative Cloud voor meer informatie.