Gebruik Pagina's indelen om de pagina's in een PDF te roteren, verplaatsen, verwijderen of opnieuw te nummeren.

Stappen voor het indelen van de pagina's in een PDF-bestand:

1. Meld u aan bij Adobe Document Cloud op https://documentcloud.adobe.com met uw Adobe ID en wachtwoord of via uw sociale account (op Facebook of Google).

2. Klik in de sectie Aan de slag op Pagina's indelen.

Pagina's indelen kiezen
  3. Voer een van de volgende handelingen uit om de bestanden te selecteren die u wilt indelen en klik op Doorgaan:

• Kies bestanden in de lijst Recente bestanden of Bestanden.
    • U kunt ook bestanden van uw computer toevoegen of de bestanden naar het gemarkeerde gebied slepen.
    Een bestand kiezen in de lijst Recente bestanden
    Een bestand op uw computer kiezen

4. Als u meer bestanden wilt selecteren, klikt u op Bestanden toevoegen en selecteert u de gewenste bestanden op uw computer of in de lijst Recente bestanden of Bestanden en klikt u op Doorgaan.

Meer bestanden toevoegen
  5. U kunt elk van de volgende handelingen uitvoeren op de pagina's:

• Sleep de pagina's om deze opnieuw te rangschikken.
    • Plaats de muisaanwijzer tussen twee pagina's om een PDF toe te voegen tussen de pagina's.
      Klik op en selecteer het gewenste bestand op uw computer of in de lijst Recente bestanden of Bestanden en klik op Doorgaan.
    • Houd de muisaanwijzer boven een pagina om de volgende opties te kunnen kiezen:
      • Pagina rechts- of linksom roteren.
      • Pagina verwijderen.
    Pagina's invoegen tussen twee pagina's
    Pagina's invoegen tussen twee pagina's
    De muisaanwijzer boven een pagina houden om opties te kunnen kiezen
    De muisaanwijzer boven een pagina houden om opties weer te geven voor het roteren of verwijderen van een pagina

6. Voer een naam voor het ingedeelde PDF-bestand in en klik op Indelen.

De ingedeelde PDF opslaan
  7. Het PDF-bestand wordt nu ingedeeld en kan worden gedownload. Klik op het pictogram Downloaden om het bestand op te slaan op uw computer of toestel.

De ingedeelde PDF downloaden

Een kopie van het ingedeelde PDF-bestand wordt ook opgeslagen in uw Adobe Document Cloud-account. In de sectie Recent onder aan de pagina ziet u een lijst met alle bestanden die u onlangs hebt ingedeeld. Als u liever een lijst met al uw bestanden wilt weergeven, klikt u op Bestanden in de zijbalk van het startscherm van Adobe Document Cloud.