Kom te weten hoe u uw abonnement op Acrobat of op Document Cloud PDF-services, zoals Adobe PDF Pack, Adobe Export PDF, Adobe Send for Signature en Adobe Send & Track, kunt annuleren.

Lees de Adobe-abonnements voorwaarden voordat u uw lidmaatschap of abonnement annuleert. Alleen aankopen die rechtstreeks via Adobe.com zijn gedaan, kunnen aan Adobe worden geretourneerd.

Uw abonnement annuleren

Als u uw abonnement op Acrobat of Document Cloud rechtstreeks vanuit Adobe hebt aangeschaft, kunt u uw abonnement te allen tijde annuleren.

1. Ga naar http://adobe.com/go/account en meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord of met uw sociale (Facebook- of Google-)account.

Opmerking:

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u zich opgaf voor uw abonnement.

2. Klik onder Abonnementen op Abonnement beheren voor het abonnement dat u wilt annuleren.

3. Klik onder Betaling en abonnement op Abonnement annuleren.

Opmerking:

Ziet u de knop Abonnement annuleren niet? Neem contact met ons op om uw lidmaatschap te annuleren.

4. Selecteer de reden waarom u wilt annuleren en klik op Doorgaan.

5. Op het volgende scherm kunt u ervoor kiezen om uw abonnement te behouden, door te gaan met annuleren of te chatten met de klantenondersteuning.

Opmerking:

Hebt u hulp nodig, neem dan contact met ons op. Mogelijk wordt u gevraagd om u aan te melden. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord.

Een abonnement annuleren dat is gekocht via de Apple iTunes App Store

Abonnementen die u hebt gekocht via Adobe Reader voor iOS worden betaald via de App Store van Apple iTunes. Hebt u vragen over uw abonnement, neem dan contact op met Apple.

Een abonnement of lidmaatschap retourneren dat bij een wederverkoper is aangeschaft

Als u uw lidmaatschap of abonnement via een andere verkoper dan Adobe hebt aangeschaft, neemt u contact op met de verkoper voor hulp.

Een Enterprise-abonnement annuleren

Neem contact op met uw accountmanager om een Enterprise-lidmaatschap te annuleren.