Foutcode 506 bij installatie van Creative Cloud-apps in Windows

Foutgegevens

Bij het installeren of bijwerken van Creative Cloud-apps via de Adobe Creative Cloud-desktopapp ziet u foutcode 506.

----------------------------------- Samenvatting -----------------------------------

Kan UWP Appx-pakket niet installeren
C:\adobeTemp\ETRDD91.tmp\1\SparklerApp\SparklerApp.appx
met uwpcode 14(windows-code foutdetails = (-2147009281),
fout = (fout 0x80073CFF: om deze app te installeren hebt u een Windows-
ontwikkelaarslicentie nodig of een systeem dat geschikt is voor sideloading.)
-------------------------------------------------------------------------------

Probleem

Deze fout treedt op wanneer sideloading is uitgeschakeld in Windows of de vereiste machtigingen niet zijn ingeschakeld.

Oplossingen

Ga als volgt te werk om het probleem op te lossen:

U schakelt sideloading als volgt in:

1. Klik op het Windows-pictogram in de linkerbenedenhoek van het bureaublad en selecteer Instellingen.
  2. Zoek in het venster Instellingen naar Instellingen voor ontwikkelaars.
  3. Selecteer Apps sideloaden in Instellingen voor ontwikkelaars.
  4. Probeer vervolgens de app te installeren via de Creative Cloud-desktopapp.
  1. Typ regedit in het zoekvak van Windows.
  2. Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\Appx en verander de waarde van AllowAllTrustedApps in 1.
  3. Installeer vervolgens de app via de Creative Cloud-desktopapp.