Ondersteunde browsers

Adobe-toepassingen gebruiken uw browser om bepaalde onderdelen en dialoogvensters weer te geven. De meeste moderne browsers zijn voldoende. Als u inconsistente resultaten of onverwacht gedrag ziet, werk dan bij naar een van de volgende moderne browsers:

• Google Chrome (49 of later)
  • Apple Safari (7 of later)
  • Firefox (4 of later)
  • *Internet Explorer 11

Als u wilt controleren welke browser u gebruikt of om een andere browser te downloaden, gaat u naar https://whatbrowser.org/

JavaScript inschakelen

Voor bepaalde functionaliteit moet JavaScript zijn ingeschakeld in uw browser. Raadpleeg https://www.enable-javascript.com voor instructies om JavaScript in te schakelen.