De oplossing voor uw foutcode vinden

Snel een specifieke foutcode of specifiek bericht vinden: gebruik de functie Zoeken van uw browser om snel uw fout in dit document te vinden. Druk op Cmd+F (Mac OS) of Ctrl+F (Windows).

Foutcode Beschrijving Oplossing
1, P1 Installatie/update van belangrijke onderdelen mislukt Download de nieuwste versie van het installatieprogramma en probeer het opnieuw.
2, P2 Installatie/update van belangrijke onderdelen mislukt Download de nieuwste versie van het installatieprogramma en probeer het opnieuw.
21, P21 Niet voldaan aan systeemvereisten. Voer een upgrade uit zodat uw systeem voldoet aan de minimale systeemvereisten om de toepassing te installeren. Zie Systeemvereisten voor meer informatie.
23, P23 Onvoldoende schijfruimte. Maak ruimte vrij en klik op Opnieuw proberen.
41, P41 Geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
42, P42 Geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
43, P43 Kan essentiële bestanden/mappen niet kopiëren. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
44, P44 Kan essentiële bestanden/mappen niet maken. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
45, P45 Geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
46, P46 Geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
47, P47 Geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
48, P48 Geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
49, P49 Geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Klik op Opnieuw proberen om nogmaals te installeren.
50, P50 Installatie van belangrijke onderdelen mislukt. Download de nieuwste versie van het installatieprogramma en probeer het opnieuw.
81, P81 Er wordt al een ander installatieprogramma uitgevoerd. Wacht tot het installatie-exemplaar is voltooid en probeer het opnieuw.
82, P82 Adobe Application Manager is actief. Wacht tot Adobe Application Manager is voltooid en probeer het opnieuw.
86. P86 Er wordt al een ander installatieprogramma uitgevoerd. Sluit het installatieprogramma af en probeer het opnieuw.
87, P87 Er wordt al een ander installatieprogramma uitgevoerd. Wacht tot het installatie-exemplaar is voltooid en probeer het opnieuw.
101, C101 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
102, C102 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
103, C103 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
105, C105 Kan het product niet installeren/verwijderen
Klik op Opnieuw proberen om het nogmaals te installeren of verwijderen. Zie voor meer informatie Kan Adobe-apps niet installeren | Fout 105.
106, C106 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
107, C107 De download is beschadigd. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
108, C108 Er wordt al een ander installatieprogramma uitgevoerd. Wacht tot het installatie-exemplaar is voltooid en probeer het opnieuw.
109, C109 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
110, C110 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
113, C113
Kan de Adobe-servers niet bereiken.
Controleer uw internetverbinding en firewallinstellingen en probeer het vervolgens opnieuw.Zie voor meer informatie Fouten bij geavanceerde aanmelding, activering of verbinding.
114, C114 Kan de bestanden niet extraheren.
Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
115, C115 De download is beschadigd. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
116, C116 De download is beschadigd. Schakel de antivirussoftware op uw systeem uit.
117, C117 Problemen met netwerkverbinding of -stabiliteit. Zie voor meer informatie Onherstelbare fout '117' opgetreden tijdens downloaden.
119, C119 De server reageert niet. Controleer uw internetverbinding en firewallinstellingen en probeer het vervolgens opnieuw.Zie voor meer informatie Fouten bij geavanceerde aanmelding, activering of verbinding.
120, C120 Onvoldoende schijfruimte. Maak ruimte vrij en klik op Opnieuw proberen.
121, C121 Fout bij het schrijven naar de tijdelijke bestandslocatie. Herstel de machtigingen van de tijdelijke locatie.
122, C122 Kan de Adobe-servers niet bereiken. Controleer uw internetverbinding en firewallinstellingen en probeer het vervolgens opnieuw.Zie voor meer informatie Fouten bij geavanceerde aanmelding, activering of verbinding.
123, C123 Onjuiste machtigingen voor de /tmp-map
Zie Installatie mislukt | Afsluitcode 123.
124, C124 Kan de Adobe-servers niet bereiken.
Controleer uw internetverbinding en firewallinstellingen en probeer het vervolgens opnieuw.Zie voor meer informatie Fouten bij geavanceerde aanmelding, activering of verbinding.
125, C125 Kan de Adobe-servers niet bereiken.

Controleer uw internetverbinding en firewallinstellingen en probeer het vervolgens opnieuw.Zie voor meer informatie Fouten bij geavanceerde aanmelding, activering of verbinding.
126, C126 De download is beschadigd. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
127, C127 Kan de bestanden niet extraheren.

Ga als volgt te werk:

• Controleer de machtigingen voor de map adobetemp in [Win] <system drive>/adobetemp of [macOS] <system drive>\adobetemp.
  • Antivirussoftware op uw systeem uitschakelen
128, C128 De download is beschadigd. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
130, C130 Kan het product niet installeren.
Verwijder het product dat u wilt installeren met de Adobe Cleaner Tool en probeer het product dan opnieuw te installeren.
132, C132 Kan het product niet in de hoofdmap installeren.
Selecteer een andere installatielocatie in de voorkeuren en probeer het opnieuw.
133, C133 Onvoldoende schijfruimte. Maak ruimte vrij en probeer het opnieuw.
135, C135 Kan het product niet verwijderen. Klik op Opnieuw proberen om te verwijderen
136, C136

Kan het product niet installeren.

Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
137, C137 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
138, C138 Onvoldoende geheugen op het systeem.
Start de computer opnieuw op en probeer de installatie opnieuw uit te voeren.
139, C139 De download is beschadigd. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
140, C140 Kan het product niet op de gewenste locatie installeren als gevolg van machtigingsproblemen. Selecteer een andere installatielocatie in de voorkeuren en probeer het opnieuw.
141, C141 Kan het product niet installeren.
Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
142, C142 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
143, C143 De download is beschadigd. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
144, C144 De download is beschadigd. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
145, C145 Er bestaat al een bestand in het installatiepad.  Wijzig de naam van het bestand of verwijder het en probeer het vervolgens opnieuw.Zie Meer informatie voor meer informatie over het bestand.
146, C146 Kan het bestand niet verplaatsen. Zie Foutcode 146 bij installatie van Adobe-apps.
147, C147 Kan het bestand niet kopiëren. Controleer de machtigingen en probeer het vervolgens opnieuw. Zie Meer informatie voor informatie over het pad.
149, C149 Kan de map niet verwijderen. Wijzig de naam van de map of verwijder de map en probeer het vervolgens opnieuw.Zie Meer informatie voor informatie over de map.
150, C150 Kan het bestand niet verwijderen. Wijzig de naam van het bestand of verwijder het en probeer het opnieuw. Zie Meer informatie voor informatie over het bestand.
151, C151 Kan geen symbolische link maken. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
152, C152 Kan de symbolische link niet verwijderen. Controleer de machtigingen en probeer het opnieuw. Zie Meer informatie voor informatie over het bestand.
153, C153 Kan machtigingen voor een bestand of map op macOS niet ophalen. Controleer de machtigingen en probeer het opnieuw. Zie Meer informatie voor informatie over het bestand of de map.
156, C156 Kan geen symbolische link maken. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
157, C157 Kan de symbolische link niet verwijderen. Controleer de machtigingen en probeer het opnieuw. Zie Meer informatie voor meer informatie over het bestand.
160, C160 Kan geen registersleutel maken. Controleer de machtigingen en probeer het opnieuw.   Zie Meer informatie voor informatie over het register.
171, C171 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
176, C176 Kan niet installeren op een netwerkstation. Selecteer een andere installatielocatie in de voorkeuren en probeer het opnieuw.
177, C177 Het opgegeven installatiepad is te lang. Selecteer een andere installatielocatie in de voorkeuren en probeer het opnieuw.
178, C178 Het installatiepad bevat ongeldige tekens. Selecteer een andere installatielocatie in de voorkeuren en probeer het opnieuw.
179, C179 Het installatiepad is ongeldig.  Selecteer een andere installatielocatie in de voorkeuren en probeer het opnieuw.
180, C180 De installatietaal is ongeldig. Selecteer een andere installatietaal en voer de installatie opnieuw uit.
181, C181 Het installatiepad is ongeldig. Selecteer een andere installatielocatie in de voorkeuren en probeer het opnieuw.
182, C182 Het gemaakte pakket bevat niet het te installeren pakket. Maak het pakket opnieuw en probeer het vervolgens te installeren.
183, C183 Kan het product niet installeren.
Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
184, C184 Bestand is vergrendeld door een ander proces
Start de computer opnieuw op en probeer de installatie opnieuw uit te voeren.
188, C188 De versie van de belangrijke onderdelen die op uw systeem zijn geïnstalleerd, is niet compatibel met het huidige installatieprogramma. Download de nieuwste versie van het installatieprogramma en probeer het opnieuw
189, C189 Onvoldoende schijfruimte.
Maak ruimte vrij en probeer het opnieuw.
190, C190 Niet voldaan aan systeemvereisten. Voer een upgrade uit zodat uw systeem voldoet aan de minimale systeemvereisten om de toepassing te installeren. Zie Systeemvereisten voor meer informatie.
191, C191 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
192, C192 Er is al een nieuwere versie van de toepassing geïnstalleerd. Verwijder de versie die op uw systeem is geïnstalleerd en probeer het opnieuw.
193, C193 De installatie kan niet doorgaan. Kan geen 64-bits versie van de toepassing op een 32-bits computer installeren.
194, C194 De installatie kan niet worden voortgezet, omdat er meerdere gebruikers bij het systeem zijn aangemeld. Meld deze gebruikers af bij het systeem en probeer het opnieuw.
195, C195 Niet voldaan aan systeemvereisten.
Voer een upgrade uit zodat uw systeem voldoet aan de minimale systeemvereisten om de toepassing te installeren. Zie Systeemvereisten voor meer informatie.
196, C196 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
201, P201 Er is een probleem met het downloadproces. Zie Netwerk- en connectiviteitsproblemen.
205, P205 Er is een probleem met het gedownloade bestand.
Zie Netwerk- en connectiviteitsproblemen.
206, P206 Netwerkverbinding is niet beschikbaar of de server kan niet worden bereikt. Zie Netwerk- en connectiviteitsproblemen.
207, P207 De server reageert niet. Zie Netwerk- en connectiviteitsproblemen.
208, P208 Er is een probleem met de download vanwege beperkte schijfruimte. Maak ruimte vrij en probeer het opnieuw.
209, P209 U hebt geen rechten om het bestand op dit systeem te downloaden. Controleer de machtigingen en probeer het opnieuw.
301, C301 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
303, C303 Kan het product niet installeren. Klik op Opnieuw proberen om het product opnieuw te downloaden en installeren.
304, C304 De installatie functioneert niet meer. Download de nieuwste versie van het installatieprogramma en probeer het opnieuw
404, C404 Vereist OS-onderdeel ontbreekt. Zie Fout: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ontbreekt.

Uw foutcode vinden

Zoek de foutcode in het foutbericht of in de installatieprogrammalogboeken.

Link Meer informatie in het foutbericht

Wanneer u op de link Meer informatie in het foutbericht klikt, ziet u de foutcode die de app gebruikt om het probleem te identificeren. U ziet ook andere belangrijke informatie, zoals het pad van de betreffende bestandsnaam of de registerwaarde.

Meer informatie
Een voorbeeld van details die link Meer informatie biedt.

Logboeken van installatieprogramma

Zoek het bestand Install.log op de volgende locatie:

• Windows 7, 8 en 10 (64-bits): C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers
  • Windows 7, 8 en 10 (32-bits): C:\Program Files\Common Files\Adobe\Installers
  • Mac OS: /Library/logs/Adobe/Installers/

Kunt u uw foutcode niet vinden?

Voor informatie over andere installatiefoutcodes voor raadpleegt u Installatiefoutcodes en -berichten.