Bekende problemen in Dreamweaver

Meer informatie over de bekende problemen en beperkingen in de nieuwste release van Dreamweaver.

• Er verschijnt een leeg dialoogvenster in plaats van het onderstaande bericht wanneer onjuiste aanmeldingsgegevens worden opgegeven in het dialoogvenster Configureer RDS-server:

Kan host niet omzetten. De URL lijkt ongeldig te zijn.

• In de codeweergave wordt de codekleur mogelijk niet weergegeven wanneer de nieuwste versie van Dreamweaver wordt geïnstalleerd in de bijgewerkte Mac OSX 11 Big Sur.

Tijdelijke oplossing: Wijzig in het dialoogvenster Voorkeuren het lettertype van de codeweergave op het tabblad Lettertypen.

• [macOS] Geselecteerde tekst staat niet tussen de tags <a> nadat u naar de doelpagina bent gegaan.
  • Bij het downloaden en invoegen van Ai-bestanden vanuit het deelvenster Adobe Creative Cloud Libraries, is de SVG-optie niet beschikbaar in de lijst met opties voor bestandsindelingen.
  • Snelmenubewerkingen in Code Inspector worden toegepast op de codeweergave, wanneer codeweergave zichtbaar is.
  • [macOS 11.0] Knop Sluiten om het dialoogvenster Zoek en vervang te sluiten is niet beschikbaar.

Tussenoplossing: Druk op de toets Esc om het dialoogvenster Zoek en vervang te sluiten.

Verwante informatie