Vind meer informatie over de bekende problemen en beperkingen in de nieuwste versie van Dreamweaver.
  • De toets Enter werkt niet voor elementen op hetzelfde niveau van dynamische content om nieuwe elementen te splitsen of maken in de Live View-bewerkingsmodus.
  • Document wordt niet automatisch naar de testserver gepusht en kan niet worden bewerkt in Live View terwijl nieuwe wijzigingen worden opgeslagen.

Tijdelijke oplossing: om het document naar de testserver te pushen, drukt u op Ctrl+Shift+U(Win)/Cmd+Shift+U (macOS) nadat u de bewerkingen heeft opgeslagen.

• [macOS] Geselecteerde tekst staat niet tussen de tags <a> nadat u naar de doelpagina bent gegaan.
  • [macOS 10.15] De knop Hoofdmap werkt niet in Open bestand, Bewaar als bestand, Voeg afbeelding in, Koppel bestaand CSS-bestand en andere Finder-vensters.

Tussenoplossing: Ga naar de Hoofdmap in het Finder-venster.

• Snelmenubewerkingen in Code Inspector worden toegepast op de codeweergave, wanneer codeweergave zichtbaar is.