Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Dreamweaver downloaden en installeren?

U kunt Dreamweaver uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om de download te voltooien. Zie voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updatesCreative Cloud-toepassingen downloaden en installeren.

Waarom wordt Dreamweaver niet geïnstalleerd?

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Kan ik een proefkopie van Dreamweaver downloaden?

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Dreamweaver op een andere computer installeren?

U kunt Dreamweaver en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn abonnement bijwerken of wijzigen?

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Hoe kan ik annuleren en wat er gebeurt er dan met mijn bestanden?

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot de gratis voordelen van Creative Cloud en eventuele bestanden die u op uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Leer hoe u andere soorten Creative Cloud-abonnementen annuleert en de begrippen van het Adobe-abonnement te begrijpen.

Algemene taken

Hoe kan ik verbinding maken met een FTP-server?

Hoe kan ik problemen met mijn FTP-configuratie oplossen?

Hoe kan ik een site importeren of exporteren?

Leer hoe u alle site-instellingen importeert en exporteert, inclusief de FTP-verbindingsinstellingen van een computer of de installatie van Dreamweaver naar een andere.

Hoe kan ik koppelingen toevoegen?

Wat is CSS Designer?

Interactieve websites

Hoe ontwerp ik interactieve websites? Wordt Bootstrap ondersteund?

Bekijk deze videotutorial om te leren hoe u Bootstrap-sjablonen gebruikt om snel een interactieve website te maken. Meer informatie over Het maken van Bootstrap-documenten vindt u in dit artikel.

Kan ik een voorvertoning van mijn website op een mobiel apparaat bekijken voordat ik het publiceer?

Ik kan geen voorvertoning van mijn pagina's weergeven op een apparaat. Wat gaat er fout?

Probeer de oplossingen in deze gids voor het oplossen van problemen met Voorvertoning op Apparaat om het probleem op te lossen.

Hoe kan ik voorvertoningen van pagina's weergeven in een browser?

Gebruik Live weergave voor de meest nauwkeurige weergave van hoe uw pagina er in een browser uitziet. Meer informatie vindt u in dit artikel over voorvertoningen van pagina's.

Veelvoorkomende problemen

Dreamweaver bevriest en loopt vast. Hoe los ik dit op?

Het herstellen van de voorkeurenbestanden kan onverwacht gedrag en fouten vaak oplossen. Ook kunt u de oplossingen in deze gids voor het oplossen van problemen met Dreamweaver gebruiken, hiermee kunt u vaak ook veel problemen oplossen.

Ik zie fouten wanneer ik Git in Dreamweaver gebruik. Hoe los ik dit op?

Ziet u fouten tijdens het klonen van een opslagplaats, raadpleeg dan dit artikel voor het oplossen van problemen. Gebruikt u een Mac en ondervindt u pop-upproblemen met Xcode, raadpleeg dan dit artikel voor het oplossen van problemen.

Ik krijg een JavaScript-fout. Wat moet ik doen?

Volg de oplossingen in deze gids voor het oplossen van problemen van JavaScript-fouten Dreamweaver.

Zijn er documenten om mijn probleem te helpen oplossen?

Probeer de oplossingen in dit DHZ-pakket voor het oplossen van problemen om algemene problemen met Dreamweaver op te lossen.

Ik zie bepaalde invoegtoepassingen niet. Hoe installeer ik die?

U installeert extensies en invoegtoepassingen voor alle Creative Cloud-toepassingen via de Creative Cloud-desktopapp.

Community

Meedoen aan de conversatie.