Lees dit artikel met probleemoplossingen als de real-time voorvertoning in Dreamweaver niet werkt, of als Dreamweaver CC niet langer de real-time voorvertoning weergeeft.

Probleem

Wanneer u een bestand doordrukt naar de testfase of een externe server, geeft Real-time voorvertoning een oude cacheversie weer van het bestand waarvan u een voorbeeld wilt bekijken. Dit probleem treedt op wanneer u het document in volledige codeweergave, ontwerpweergave of gesplitste ontwerpweergaven bewerkt.

Tussenoplossing

Wanneer u een document in Real-time voorvertoning bekijkt, kunt u verwachten dat de nieuwste wijzigingen worden weergegeven. U ziet echter de oude cacheversie van het bestand waarvan u een voorvertoning wilt bekijken.

Als tijdelijke oplossing voor dit probleem schakelt u de browsercache uit via het menu Instellingen in uw browser. Klik vervolgens op Real-time voorvertoning. In de voorvertoning wordt nu de nieuwste versie van uw bestand weergegeven.