Probleem 1: Dreamweaver heeft geen toegang tot andere apps in macOS X 10.14

Wanneer u Niet toestaan in het pop-upvenster gebruikt, heeft Dreamweaver geen toegang tot andere apps in macOS X 10.14.

Omgeving

macOS X 10.14.

Scenario's waarbij een pop-upvenster verschijnt

Dreamweaver versie 19.0 en later

Wanneer een gebruiker op de GIT-terminal in het deelvenster Bestanden of het deelvenster GIT klikt en wanneer GIT is geïnitialiseerd.

Toegangscontroledialoogvenster voor Terminal
Toegangscontroledialoogvenster voor Terminal
Toegangscontroledialoogvenster voor Finder
Toegangscontroledialoogvenster voor Finder
Toegangscontroledialoogvenster voor systeemgebeurtenissen
Toegangscontroledialoogvenster voor systeemgebeurtenissen

Eerdere versies van Dreamweaver 19.0

• Wanneer u Openen in browser in het snelmenu van een bestand in het deelvenster Bestanden kiest of op Voorvertoning in browser in de rechteronderhoek van de toepassing klikt.
Toegangscontroledialoogvenster voor Safari-browser
Toegangscontroledialoogvenster voor Safari-browser
  • Wanneer u op de GIT-terminal in het deelvenster Bestanden of het deelvenster GIT klikt en wanneer GIT is geïnitialiseerd.
  • Wanneer u op Account beheren in Voorkeuren > Synchronisatie-instellingen klikt.
  • Wanneer u op een aantal hyperlinks in Dreamweaver klikt. Bijvoorbeeld,
    • Klik op Gebruiksvoorwaarden in het dialoogvenster Gereedschappen > Lettertypen beheren.
    • Wanneer u op Wat is dit? in het dialoogvenster Lettertypen > Lokale weblettertypen klikt.
    • Wanneer u op Meer thema's ophalen in jQuery Mobiele staaltjes klikt.
  • Wanneer u op Online Adobe-forums en Een fout melden in het menu Help klikt.

Tussenoplossing 1

In alle bovengenoemde scenario's kunt u Dreamweaver toegang verlenen tot de benodigde apps in het systeem door op OK te klikken.

Als u op Niet toestaan klikt, wordt de toegang voor Dreamweaver tot de andere apps in het systeem geblokkeerd. Als u de blokkering van appbeheer wilt opheffen, voert u de onderstaande stappen uit:

1. Open Systeemvoorkeuren > Beveiliging en privacy > Automatisering.

2. Om toegang tot elk van de apps toe te staan, klikt u op het selectievakje zoals weergegeven in de onderstaande screenshot,

Dialoogvenster Beveiliging en privacy voor toegang tot apps
    Dialoogvenster Beveiliging en privacy voor toegang tot apps

Opmerking:

Voordat u Voorvertoning in browser gebruikt, moet u de browser afsluiten als deze al is geopend.

Probleem 2: er verschijnt een dialoogvenster om de bestanden tijdens voorvertoning in Safari-browser te bevestigen

Er verschijnt een pop-upvenster om het te openen bestand te bevestigen wanneer u een voorbeeld van de pagina bekijkt in Safari, alleen wanneer u de optie Voorvertoning met tijdelijke bestanden in het dialoogvenster Voorkeuren selecteert.

Tussenoplossing 2

1. Klik op Annuleren om het dialoogvenster te bevestigen en de Safari-browser af te sluiten.

2. Klik nogmaals op Voorvertoning in browser om de pagina in de browser weer te geven.