Lees hier hoe u webpagina's van Dreamweaver kunt weergeven in liggende of staande positie op mobiele apparaten.

Bij de meeste geavanceerde mobiele apparaten is de oriëntatie van de pagina afhankelijk van de wijze waarop het apparaat wordt vastgehouden. Als de gebruiker de telefoon verticaal houdt, wordt de staande oriëntatie gebruikt. Wanneer de gebruiker het apparaat in horizontale richting draait, wordt de pagina automatisch aangepast aan de afmetingen voor de liggende oriëntatie.

In Dreamweaver is de optie om een pagina met liggende of staande oriëntatie weer te geven beschikbaar in Live View en de ontwerpweergave. Met deze opties kunt u testen hoe u pagina wordt aangepast aan deze instellingen. Vervolgens kunt u zo nodig uw CSS-bestand aanpassen zodat de pagina voor beide oriëntaties op de juiste wijze wordt weergegeven.

1. Selecteer Weergave > Live View-opties of Opties voor ontwerpweergave > Venstergrootte > Liggende oriëntatie of Staande oriëntatie.