Meer informatie over het gebruik van CSS-stijlvoorkeuren om te bepalen hoe Dreamweaver de code schrijft waarmee de CSS-stijlen worden gedefinieerd.

Met voorkeuren voor CSS-stijlen bepaalt u de manier waarop Dreamweaver de code schrijft, waarmee CSS-stijlen worden gedefinieerd. CSS-stijlen kunnen in een bepaalde vorm van “steno" worden geschreven, waarmee bepaalde mensen gemakkelijker kunnen werken. Sommige oudere versies van browsers interpreteren de steno echter niet op de juiste wijze.

1. Selecteer Bewerken > Voorkeuren (Windows) of Dreamweaver > Voorkeuren (Macintosh) en selecteer CSS-stijlen in de lijst Categorie.
  2. Stel de opties voor CSS-stijlen in, die u wilt toepassen:

Bij het maken van CSS-regels steno gebruiken voor

Hiermee selecteert u welke CSS-stijleigenschappen Dreamweaver in steno schrijft.

Bij het bewerken van CSS-regels steno gebruiken voor

Hiermee bepaalt u of Dreamweaver bestaande stijlen in steno herschrijft.

Selecteer Als in het origineel steno wordt gebruikt om alle stijlen te handhaven zoals ze zijn.

Selecteer Volgens bovenstaande instellingen om stijlen te herschrijven in steno voor de eigenschappen die u selecteerde bij Steno gebruiken voor.

CSS-voorvoegsels

Stijlen met voorvoegsels worden toegevoegd voor verlopen voor de geselecteerde browsers.

3. Klik op OK.