De Elements Organizer loopt vast tijdens het bladeren naar bestanden op Dell-computers.

Wanneer u op een Dell-computer bladert naar bestanden vanuit de Elements Organizer, loopt deze vast. De crash wordt veroorzaakt door de Backup and Recovery-software van Dell.

Oplossing

Voer een van de volgende handelingen uit om dit probleem op te lossen:

• Voer Opdrachtprompt uit als beheerder en voer de volgende opdracht uit om de registratie van de extensies ongedaan te maken:

regsvr32/u "C:\Program Files (x86)\Dell Backup and Recovery\Components\Shell\DBROverlayIconBackuped.dll"

• Verwijder de Dell Backup and Recovery-software van uw systeem.