Fout: Laden bibliotheek mislukt wanneer u Elements Organizer start

Wanneer u Photoshop Elements, Elements Organizer of Adobe Premiere Elements start, krijgt u het foutbericht Laden bibliotheek mislukt met fout:1114: DLL kan niet worden geïnitialiseerd.

Dit probleem doet zich voor wanneer de prestatie-instelling voor Photoshop Elements of Adobe Premiere Elements in de software van de videokaart is ingesteld om grafische prestaties te optimaliseren.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, stelt u de prestatie-instelling voor Photoshop Elements en Premiere Elements in de software van uw videokaart in op High Performance. Als u bijvoorbeeld een AMD-videokaart hebt, opent u het AMD Catalyst Control Center, voegt Photoshop Elements en Premiere Elements toe aan de lijst met toepassingsinstellingen en stelt High Performance in.