Stuurprogrammaversie van grafische kaart updaten

Met updates voor het stuurprogramma van de grafische kaart kunt u problemen zoals crashes en onjuist gerenderde afbeeldingen oplossen, naast andere prestatieproblemen. Als u het grafische stuurprogramma bijwerkt, kunt u deze problemen oplossen en de prestaties verbeteren.

Grafische stuurprogramma's kunnen rechtstreeks worden bijgewerkt via de fabrikant van de kaart:

macOS

Grafische stuurprogramma's worden bijgewerkt via updates van macOS.

Windows

Updates van Windows bieden mogelijk niet de meest recente stuurprogramma's. U moet rechtstreeks naar de website van de fabrikant van uw kaart gaan en controleren of er stuurprogramma-updates zijn om de meest recente stuurprogramma's voor Windows te installeren:

Opmerking:
  • Controleer voordat u gaat downloaden of het stuurprogramma is bedoeld voor uw specifieke grafische kaart en computer. Notebookstuurprogramma's hebben mogelijk een andere naam dan vergelijkbare desktopstuurprogramma's.
  • Sommige fabrikanten van videokaarten hebben andere software die, evenals het videostuurprogramma, moet worden bijgewerkt. Lees de update-instructies nauwkeurig door en neem rechtstreeks contact op met de fabrikant van de videoadapter voor meer informatie.

Nadat u de updates hebt geïnstalleerd, start u het systeem en de applicatie opnieuw op.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online