VIP-programmahandleiding voor bedrijven en overheid. Overzicht

De Adobe Value Incentive Plan (VIP) is een licentieprogramma voor lidmaatschappen met eenvoudige en veilige beheermogelijkheden, flexibele voorwaarden die u veel keuzemogelijkheden bieden en kortingsniveaus die stijgen naarmate u meer aankopen doet.

De VIP-programmahandleiding voor het bedrijfsleven en de overheid bevat acht secties: (1) Overzicht; (2) VIP Select; (3) opties voor lidmaatschapsvoorwaarden; (4) inschrijving; (5) licenties toevoegen en distribueren; (6) Datums; (7) Verlengingen; en (8) Ondersteuning en middelen. Gebruik de lijst met onderwerpen om gemakkelijk tussen de acht verschillende secties te wisselen.

Eenvoudige toegang tot apps en services van het Adobe-lidmaatschap

VIP helpt organisaties van elke omvang bij het beheren van licenties van toonaangevende Adobe-apps zoals Creative Cloud, Acrobat DC, Adobe Stock, Adobe Sign, Substance, Captivate en Presenter.

Looptijd naar keuze met hoge flexibiliteit: jaarlijks of verlengd

U kiest de duur van de lidmaatschapsperiode: 1 jaar, 18 maanden of langer.

VIP voor iedereen: van kleine werkgroepen tot hele bedrijven

Kijk hoe VIP voor al uw organisaties geschikt is, ongeacht de grootte of wisselende eisen

VIP voor bedrijfsbrede behoeften

Het is een gegeven dat grote organisaties snel groeiende en veranderende behoeften hebben. VIP is ontworpen om aan die veranderende behoeften te voldoen. Het lidmaatschap is doorlopend, gebruikers en licenties beheren is eenvoudig met de Admin Console en naarmate de aankopen toenemen, biedt VIP Select nog grotere besparingen.

VIP voor IT-teams

VIP zit vol met functies die het leven van IT gemakkelijker maken. Of u nu licenties toewijst aan 3 of 300 werknemers, de distributie is een fluitje van een cent met de Admin Console en het is eenvoudig om licenties op elk moment toe te wijzen of in te trekken. En geavanceerde 24/7 technische ondersteuning zorgt ervoor dat distributies blijven werken.

VIP voor overheidsbehoeften

Of een afdeling of instantie nu een paar licenties of honderden nodig heeft, VIP heeft de optie om een beperkt budget te hanteren, in lijn te zijn met de cycli van dat budget en te voldoen aan strenge beveiligingsnormen. Met een centraal licentiebeheerhulpprogramma, waarmee u eenvoudig en veilig licenties kunt beheren en de opslag kunt bewaken.

VIP voor inkoopspecialisten

Eenvoudig opschalen. De uitgaven vooraf zijn lager en u krijgt exclusieve functie-updates zonder extra kosten. Het is gemakkelijk aan te passen naarmate het team groeit en volumeaankopen leiden tot meer besparingen. U kunt uw verlengingsdatum kiezen, wat betekent dat u pro rata tot dezelfde datum inkoopt. Zo voorkomt u verrassingen.

Kies een VIP-optie die bij uw organisatie past

Jaarlidmaatschap

Verlengd lidmaatschap

1 jaar

Lidmaatschapsduur

Maximaal 3 jaar

Vooruit betalen

Betaling

Vooruit betalen

VIP Select: 10 of meer licenties

VIP Select: 10 of meer licenties

Korting op alle aankopen

Korting

Korting op alle aankopen

Aangesloten VIP's koppelen

Opties voor betaling en lidmaatschapsduur

Vaste prijs* voor 3 jaar met licentieverplichting (jaarlijks betaald ‡)

Aangesloten VIP's koppelen

Opmerking:

* Specifieke prijzen zijn altijd tussen de accountmanager en de VIP lid. Bepaalde valuta kunnen worden beïnvloed door schommelingen in wisselkoersen.

‡ Een overeenkomst met een vaste partnerprijs van 3 jaar is niet beschikbaar voor klanten met een vooruitbetaald verlengd lidmaatschap.

Voorbeelden van verschillende behoeften en VIP-oplossingen

Korting op alle aankopen met VIP Select

Behoefte: Een organisatie heeft veranderende, groeiende softwarebehoeften en wil graag extra kortingen.

VIP-oplossing: Met VIP Select kan de organisatie 10 licenties of meer tegelijk kopen en een vast kortingsniveau krijgen voor alle volgende aankopen binnen een termijn. En de organisatie kan in aanmerking komen voor nog hogere kortingsniveaus met aankopen van 50 of 100 licenties.

Voorspelbaarheid van budget met VIP

Behoefte: Een organisatie heeft een krap maar gegarandeerd budget en de financiering komt elk jaar op hetzelfde tijdstip.

VIP-oplossing: De organisatie kiest haar jaarlijkse betalingsdatum in lijn met haar voorspelbare stroom van technologiefinanciering.

Verlengd lidmaatschap met VIP Select, inclusief een vastleggingsoptie van 3 jaar

Behoefte: Een organisatie streeft naar voorspelbaarheid van het budget, maar weet niet precies hoeveel licenties ze de komende jaren nodig heeft.

VIP-oplossing: Naast het kortingsniveau (voor alle aankopen) met VIP Select stelt de uitgebreide lidmaatschapsoptie de organisatie in staat om jaarlijks met een vaste prijs* te betalen voor het aantal licenties dat aan het begin van de overeenkomst is gedefinieerd. De organisatie kan gedurende maximaal drie jaar extra licenties toevoegen voor dezelfde prijs. En door zich aan te melden voor een verbintenis van 3 jaar, krijgen klanten een grotere korting dan wanneer ze zich aanmelden voor 1 jaar.

Lidmaatschap gekoppeld aan VIP Select

Behoefte: Een consortium of aangesloten organisaties hebben enorm verschillende softwarebehoeften, maar willen zoveel mogelijk profiteren van volumekortingen.

VIP-oplossing: Gekoppeld lidmaatschap maakt het mogelijk om licenties afzonderlijk aan te schaffen en te beheren door de gelieerde ondernemingen, terwijl ervoor wordt gezorgd dat alle gekwalificeerde gelieerde ondernemingen de gecombineerde korting voor groot volume van die samengevoegde aankopen ontvangen. Het bereiken van 10 licenties kwalificeert voor de kortingen van VIP Select.