Meer informatie over de nieuwe functies in de nieuwste versie van Lightroom Classic.

Belangrijkste nieuwe functies

Versie van augustus 2019 (versie 8.4)

GPU-ondersteuning

GPU-ondersteuning gebruiken om uw beeldbewerking te versnellen

Gebruik de GPU van uw systeem om uw beeldbewerkingservaring te verbeteren.

Kleurlabels

Uw verzamelingen met kleurlabels organiseren

De kleurlabels kunnen worden toegevoegd aan verzamelingen, verzamelingssets en slimme verzamelingen.

Ondersteuning voor nieuwe camera's en lenzen

Ondersteuning voor nieuwe camera's en lenzen

Bekijk de volledige lijst met ondersteunde camera's en lensprofielen.

https://chl-author-preview.corp.adobe.com/content/help/nl/lightroom-classic/help/whats-new.html#flatfieldcorrection

Andere verbeteringen

Zoek naar informatie over het exporteren van PNG, het samenvoegen van een batch voor HDR en panorama's, en andere nieuwe verbeteringen in deze release.

Eerdere versies van Lightroom Classic