Uw computer moet voldoen aan de onderstaande minimale technische specificaties om Lightroom Classic te kunnen gebruiken.

Van toepassing op

Versie van oktober 2020 (versie 10.0) en later

Systeemvereisten voor eerdere versies

Minimale en aanbevolen systeemvereisten voor Lightroom Classic

Windows

Minimaal aanbevolen
processor Intel®- of AMD-processor met 64-bits ondersteuning, 2 GHz of snellere processor
Besturingssysteem Windows 10 (64-bits) 1903 of hoger
RAM 8 GB  16 GB of meer
Ruimte op vaste schijf 2 GB beschikbare ruimte op de harde schijf, meer ruimte vereist voor de installatie
Monitorresolutie Monitor met een resolutie van 1024 x 768
Schermresolutie van 1920 x 1080
Grafische kaart
  • GPU met ondersteuning voor DirectX 12
  • 2 GB VRAM
  • GPU met ondersteuning voor DirectX 12
  • 4 GB VRAM voor beeldschermen van 4k of hoger
Zie voor meer informatie Veelgestelde vragen over Lightroom Classic GPU
Internet Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.†

macOS

Minimale              Aanbevolen
processor Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
Besturingssysteem macOS Mojave (versie 10.14) of nieuwer
macOS Big Sur (versie 11)
macOS Catalina (versie 10.15)
RAM 8 GB 16 GB of meer
Ruimte op vaste schijf

2 GB beschikbare ruimte op de harde schijf, meer ruimte vereist voor de installatie

Lightroom Classic kan niet worden geïnstalleerd op hoofdlettergevoelige bestandssystemen of verwisselbare flashapparaten

Monitorresolutie Monitor met een resolutie van 1024 x 768 Schermresolutie van 1920 x 1080
Grafische kaart
  • GPU met ondersteuning voor Metal
  • 2 GB VRAM
  • GPU met ondersteuning voor Metal
  • 4 GB VRAM voor beeldschermen van 4k of hoger

Raadpleeg Mac-computers met ondersteuning voor Metal om te zien of uw computer Metal ondersteunt

Zie Veelgestelde vragen over Lightroom Classic GPU voor meer informatie

Internet Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.†

† OPMERKING: voor de activering en het gebruik van dit product zijn een internetverbinding en Adobe ID vereist en dient u akkoord te gaan met de licentieovereenkomst. De applicatie valideert elke 30 dagen de software van maandelijkse leden en elke 99 dagen de software van jaarlijkse leden. Dit product kan integreren met of toegang geven tot bepaalde online services die door Adobe of derden worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid. Toepassingen en services zijn mogelijk niet in alle landen of talen beschikbaar en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Er kunnen aanvullende vergoedingen of lidmaatschapskosten in rekening worden gebracht.

Taalversies beschikbaar voor Lightroom Classic

Lightroom Classic is beschikbaar in de volgende talen:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Português (Brasil)

Русский

Svenska

Thaïs

日本語

简体中文

繁體中文

한국어