Systeemvereisten en taalondersteuning Photoshop Lightroom CC/Lightroom 6

Windows

• Intel®- of AMD-processor met ondersteuning voor 64 bits*
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1 (64-bits), Windows 8.1 (64-bits) of Windows 10 (64-bits)
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • Monitor met een resolutie van 1.024 x 768
  • 1 GB video-RAM (VRAM). 2 GB VRAM wordt aanbevolen voor grote monitoren met een hoge resolutie, zoals monitoren met een resolutie van 4K of 5K.
  • 2 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • Dvd-rom-station vereist bij aankoop van Adobe® Photoshop® Lightroom® in een winkel
  • OpenGL 3.3- en DirectX 10-compatibele videoadapter voor GPU-functies
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.†

macOS

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning*
  • macOS 10.10 (Yosemite), 10.11 (El Capitan), 10.12 (Sierra)**
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • Monitor met een resolutie van 1.024 x 768
  • 1 GB video-RAM (VRAM). 2 GB VRAM wordt aanbevolen voor grote monitoren met een hoge resolutie, zoals monitoren met een resolutie van 4K of 5K.
  • 2 GB vrije ruimte op de harde schijf (installatie op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare Flash-gebaseerde opslagapparaten is niet mogelijk)
  • Dvd-rom-station vereist bij aankoop van Adobe® Photoshop® Lightroom® in een winkel
  • OpenGL 3.3-compatibele videoadapter voor GPU-functies
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.†

* Dual Core-processor aanbevolen voor HD- of AVCHD-videofuncties.

** Lightroom CC 2015.1/Lightroom 6.1 en eerdere versies worden ondersteund door Mac OS X 10.8 en Lightroom CC 2015.6.1/Lightroom 6.6.1 en eerder worden ondersteund door Mac OS X 10.9.

† OPMERKING: Internetverbinding, Adobe ID en acceptatie van de licentieovereenkomst vereist voor activatie van dit product. Dit product kan integreren met of toegang geven tot bepaalde online services die door Adobe of derden worden gehost. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die minstens 13 jaar oud zijn en vereisen de acceptatie van aanvullende gebruiksvoorwaarden en het onlineprivacybeleid van Adobe. Toepassingen en services zijn mogelijk niet in alle landen of talen beschikbaar en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Er kunnen aanvullende vergoedingen of lidmaatschapskosten in rekening worden gebracht.

Taalversies

Photoshop Lightroom CC/Lightroom 6 is beschikbaar in de volgende talen:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Português (Brasil)

Svenska

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

Systeemvereisten en taalondersteuning Photoshop Lightroom 5

Windows

• Intel Pentium of AMD Athlon 64-processor*
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8 of 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2 GB vrije ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare flashapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1.024 x 768
  • Videokaart compatibel met DirectX 10 of later
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.†

Mac OS

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • Mac OS X Server v10.7, v10.8, v10.9 of v10.10
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2 GB vrije ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1.024 x 768
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.†

* Dual Core-processor aanbevolen voor HD- of AVCHD-videofuncties.

† Kennisgeving voor gebruikers: internetverbinding, Adobe-id en geaccepteerde licentieovereenkomst vereist om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan integreren met of toegang geven tot bepaalde online services die door Adobe of derden worden gehost. De services van Adobe zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksbepalingen en het privacybeleid van Adobe. Toepassingen en services zijn mogelijk niet in alle landen of talen beschikbaar en kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Er kunnen aanvullende vergoedingen of lidmaatschapskosten in rekening worden gebracht.

Taalversies

Photoshop Lightroom 5 is beschikbaar in de volgende talen:

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Português (Brasil)

Svenska

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

Systeemvereisten voor Lightroom 4

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows Vista® of Windows® 7 met Service Pack 1 of Windows 8
  • 2 GB RAM
  • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • Monitor met een resolutie van 1.024 x 768
  • Internetverbinding vereist voor internetservices*

Mac OS

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7 of v10.8
  • 2 GB RAM
  • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • Monitor met een resolutie van 1.024 x 768
  • Internetverbinding vereist voor internetservices*

* Dit product integreert mogelijk met bepaalde online services ("Online Services") die door Adobe of derden worden gehost of geeft er toegang toe. Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksbepalingen en het online privacybeleid van Adobe. Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.

Systeemvereisten voor Lightroom 3

Windows

• Intel® Pentium 4-processor (of een equivalente processor)
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 3, Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise (32- en 64-bits) of Windows 7 (32- en 64-bits)
  • 2 GB RAM
  • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • Monitorresolutie van 1.024 x 768
  • Cd-rom-station

Mac OS

• Intel-processor
  • Mac OS X 10.5, of Mac OS X 10.6
  • 2 GB RAM
  • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • 1024 x 768 of hogere beeldschermresolutie met ondersteuning van 24-bits (16 miljoen) of meer kleuren
  • Cd-rom-station

Systeemvereisten voor Lightroom 2

Windows

• Intel® Pentium 4-processor
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 of Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, Enterprise Edition of 64-bits edities, of Windows 7
  • 1 GB RAM
  • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • Monitorresolutie van 1.024 x 768
  • Cd-rom-station

Mac OS

• PowerPC® G4, G5, of Intel-processor
  • Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.5, of Mac OS X 10.6
  • 1 GB RAM
  • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • 1024 x 768 of hogere beeldschermresolutie met ondersteuning van 24-bits (16 miljoen) of meer kleuren
  • Cd-rom-station

Systeemvereisten voor Lightroom 1

Windows

• Intel Pentium 4-processor
  • Microsoft Windows XP met Service Pack 2 of Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate, of Enterprise
  • 768 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • Monitorresolutie van 1.024 x 768
  • Cd-rom-station

Mac OS

• PowerPC G4 of G5 of Intel-processor
  • Mac OS X v10.4-10.5
  • 768 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • Monitorresolutie van 1.024 x 768
  • Cd-rom-station