Lees meer over ons terugbetalingsbeleid en over enkele belangrijke verschillen tussen jaar- en maandlidmaatschappen.

Maandlidmaatschappen

Onze voorwaarden

• De service gaat in zodra je eerste betaling is verwerkt. Het bij de aankoop vermelde tarief wordt maandelijks in rekening gebracht totdat je je lidmaatschap opzegt.
  • Je maandtarief kan veranderen, maar dit wordt altijd van tevoren bekendgemaakt.

Zie Lidmaatschapsvoorwaarden voor meer informatie over de lidmaatschapsvoorwaarden.

Je maandlidmaatschap annuleren

Binnen 14 dagen na je bestelling

Als je binnen veertien dagen je order annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling.

Na 14 dagen

Als je na 14 dagen opzegt, wordt je betaling niet gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van de factureringsperiode van die maand.

Je kunt op elk moment annuleren door naar de pagina Account beheren te gaan of door contact met ons op te nemen in jouw regio.

Wat gebeurt er met je lidmaatschapsvoordelen nadat je je lidmaatschap annuleert?

Als je besluit je betaalde lidmaatschap te annuleren, wordt je account omgezet naar een gratis lidmaatschap. Je kunt je aanmelden bij de Creative Cloud desktop-applicatie met dezelfde Adobe ID en hetzelfde wachtwoord en hebt toegang tot de functies die staan vermeld in Wat is inbegrepen bij mijn gratis Creative Cloud-lidmaatschap?

Met een gratis lidmaatschap houd je ook toegang tot je bestanden in de Creative Cloud-map op je computer en via de Creative Cloud-website, met een maximale opslagruimte van 2 GB.

Opmerking:

Als je de opslaglimiet hebt overschreden, moet je binnen 90 dagen de gebruikte hoeveelheid onlineopslagruimte verlagen. Na 90 dagen heb je geen toegang meer tot sommige of alle bestanden die zijn opgeslagen op de Creative Cloud-servers.

Jaarlidmaatschappen

Onze voorwaarden

• Voor alle jaarlidmaatschappen van Creative Cloud gaat de service in zodra je betaling is verwerkt.
  • Verlengingstarieven zijn aan wijzigingen onderhevig, maar we sturen je altijd van tevoren bericht.
  • Je contract wordt automatisch verlengd.
  • Je kunt je lidmaatschap annuleren door naar de pagina Account beheren te gaan of door contact met ons op te nemen in jouw regio.

Zie Lidmaatschapsvoorwaarden voor meer informatie over de lidmaatschapsvoorwaarden.

Je jaarlidmaatschap (maandelijkse betaling) annuleren

Binnen 14 dagen na je bestelling

Als je binnen veertien dagen je order annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling.

Na 14 dagen

Als je na 14 dagen annuleert, worden kosten voor vroegtijdige beëindiging in rekening gebracht. Deze kosten bedragen 50% van het resterende saldo van je contract. Als er bijvoorbeeld nog 5 maanden van je contract over zijn wanneer je annuleert en je 20 euro/maand betaalt, betaal je 50% van het resterende saldo van 100 euro = 50 euro voor de vroegtijdige beëindiging.

Je kunt op elk moment annuleren door naar de pagina Account beheren te gaan of door contact met ons op te nemen in jouw regio.

Wat gebeurt er met je lidmaatschapsvoordelen nadat je je lidmaatschap annuleert?

Als je besluit je betaalde lidmaatschap te annuleren, wordt je account omgezet naar een gratis lidmaatschap. Je kunt je aanmelden bij de Creative Cloud desktop-applicatie met dezelfde Adobe ID en hetzelfde wachtwoord en hebt toegang tot de functies die staan vermeld in Wat is inbegrepen bij mijn gratis Creative Cloud-lidmaatschap?

Met een gratis lidmaatschap houd je ook toegang tot je bestanden in de Creative Cloud-map op je computer en via de Creative Cloud-website, met een maximale opslagruimte van 2 GB.

Opmerking:

Als je de opslaglimiet hebt overschreden, moet je binnen 90 dagen de gebruikte hoeveelheid onlineopslagruimte verlagen. Na 90 dagen heb je geen toegang meer tot sommige of alle bestanden die zijn opgeslagen op de Creative Cloud-servers.

Je jaarlidmaatschap (vooruitbetaling) annuleren

Binnen 14 dagen na je bestelling

Als je binnen veertien dagen je order annuleert, ontvang je een volledige terugbetaling.

Na 14 dagen

Als je na 14 dagen opzegt, wordt je betaling niet gerestitueerd en loopt de service door tot het einde van je contractperiode.

Je kunt op elk moment annuleren door naar de pagina Account beheren te gaan of door contact met ons op te nemen in jouw regio.

Wat gebeurt er met je lidmaatschapsvoordelen nadat je je lidmaatschap annuleert?

Als je besluit je betaalde lidmaatschap te annuleren, wordt je account omgezet naar een gratis lidmaatschap. Je kunt je aanmelden bij de Creative Cloud desktop-applicatie met dezelfde Adobe ID en hetzelfde wachtwoord en hebt toegang tot de functies die staan vermeld in Wat is inbegrepen bij mijn gratis Creative Cloud-lidmaatschap?

Met een gratis lidmaatschap houd je ook toegang tot je bestanden in de Creative Cloud-map op je computer en via de Creative Cloud-website, met een maximale opslagruimte van 2 GB.

Opmerking:

Als je de opslaglimiet hebt overschreden, moet je binnen 90 dagen de gebruikte hoeveelheid onlineopslagruimte verlagen. Na 90 dagen heb je geen toegang meer tot sommige of alle bestanden die zijn opgeslagen op de Creative Cloud-servers.

Automatische verlenging uitschakelen

Tijdens de twaalfde maand van je lidmaatschap kun je automatische verlenging uitschakelen door te gaan naar de pagina Account beheren of door contact met ons op te nemen in jouw regio.