Lees hoe je eenvoudig schakelt tussen een creditcard of PayPal als je gewenste betalingsmethode.

Schakelen tussen een creditcard en PayPal

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op Lidmaatschappen.

Klik in de navigatiebalk op Lidmaatschappen
  3. Klik op Lidmaatschap beheren.

4. Klik op Betaling beheren.

Het pop-upvenster Betalingsmethode bewerken wordt weergegeven.

Betalingsmethode bewerken

Opmerking:

Als het pop-upvenster Betalingsmethode bewerken niet verschijnt en je in plaats daarvan het scherm Lidmaatschapsgegevens ziet, neem dan contact met ons op om je betalingsmethode te wijzigen.  In landen waarin Digital River, de e-commercepartner van Adobe, werkzaam is, is het niet mogelijk om online wijzigingen aan te brengen.

5. Selecteer je betalingsmethode (creditcard of PayPal) in het pop-upvenster Betalingsmethode bewerken en voer vervolgens een van de volgende handelingen uit:

• PayPal naar creditcard: Als je overschakelt van PayPal naar creditcard, voer je je creditcardgegevens in.
    • Creditcard naar PayPal: Als je overschakelt van creditcard naar PayPal, klik je op Aanmelden bij PayPal en volg je de instructies op de PayPal-site. Je wordt vervolgens teruggeleid naar de Adobe-site.

PayPal naar creditcard

Schakelen van PayPal naar een creditcard
    Schakelen van PayPal naar een creditcard

Creditcard naar PayPal

Schakelen van een creditcard naar PayPal
    Schakelen van een creditcard naar PayPal

6. Klik op Opslaan om je wijzigingen op te slaan.

Opmerking:

Als dezelfde creditcard aan meerdere lidmaatschappen is gekoppeld, worden alle lidmaatschappen bijgewerkt wanneer je de gegevens van de creditcard voor een van de lidmaatschappen wijzigt.