psfix_appicon_128

Gebruik Adobe Photoshop Fix om de kracht van Adobe Photoshop-desktopsoftware te combineren met het gemak van mobiele apparaten voor creatieve, gebruiksvriendelijke fotoretouchering op uw iPhone, iPad of Android-apparaat. Retoucheren, vloeiend maken, uitvloeien, lichter maken en andere bewerkingen en aanpassingen aan uw foto's geven u het gewenste resultaat. Bovendien bieden de met Adobe Creative Cloud verbonden workflows in Fix oneindig veel creatieve mogelijkheden.

Algemene informatie

Wat is Adobe Photoshop Fix?

Voor professionals en alle anderen die van foto's houden is er Photoshop Fix, een mobiele retoucheer-app van Adobe voor iPhone, iPad en Android-apparaten, gemaakt met de Adobe Creative SDK. Fix brengt functies die tot nu toe alleen beschikbaar waren in Photoshop naar mobiele apparaten. Fix is gebruiksvriendelijk en draait niet alleen om retoucheren, maar ook om connectiviteit. Fix werkt naadloos met Photoshop Mix, de mobiele app van Adobe waarmee je naadloos foto's kunt uitsnijden en combineren. Met beide apps kun je bestanden verzenden naar Photoshop en opslaan in je Lightroom-verzamelingen.

Hoe kom ik aan Photoshop Fix?

Photoshop Fix voor iPhone- en iPad-gebruikers kan gratis worden gedownload via de iTunes App Store. Android-gebruikers kunnen de gratis app downloaden via de Google Play Store.

Ga naar de iTunes App Store of Google Play Store voor de meest actuele systeemvereisten.

Opmerking:

• Voor iOS is Photoshop Fix momenteel beschikbaar in de volgende talen: Engels, Frans, Duits en Japans.
  • Voor Android is de Photoshop Fix-app momenteel niet beschikbaar voor Android-tablets en Chromebooks.

Hoe maakt Photoshop Fix gebruik van Adobe CreativeSync?

Met CreativeSync kun je in één workflow naadloos schakelen tussen verschillende apps op je mobiele apparaat.

Je kunt naadloos schakelen van Photoshop Mix, Lightroom for mobile en Photoshop Express naar Fix en weer terug. Fix is ook compatibel met Adobe Photoshop CC, Adobe Spark Video en Adobe Spark Page.

Waar kan ik terecht voor hulp en ondersteuning voor Photoshop Fix?

Bekijk een zelfstudie om aan de slag te gaan of bezoek het ondersteuningsforum.

Adobe Photoshop Fix gebruiken

Hoe voeg ik een foto toe?

Tik op het pictogram + aan de linkerkant van het scherm. U kunt een foto maken met de camera of een bestaande afbeelding selecteren in de Filmrol, Creative Cloud, Lightroom enzovoort.

Kan ik Photoshop Fix gebruiken om foto's aan te passen?

Het hoofddoel van Photoshop Fix is u te helpen foto's te retoucheren. Het menu Aanpassingen bevat echter een aantal functies die u doorgaans in een fotobewerkingstoepassing zou verwachten.

1. Open een foto in Photoshop Fix of voeg deze hierin toe.
  2. Tik op Aanpassen. De werkbalk Aanpassen wordt weergegeven.
  3. Tik op Autom. herstellen om de beste aanpassingen toe te passen.
  4. U kunt ook een aanpassingsmodus selecteren, zoals Belichting, Contrast, Helderheid of Verzadiging. Veeg zijwaarts om de hoeveelheid aan te passen.
  5. Accepteer de wijzigingen.

Hoe sla ik mijn compositie op zodat ik deze in Photoshop kan gebruiken?

U kunt een Photoshop Fix-compositie als PSD-bestand opslaan om het verder te bewerken in Photoshop CC.

• Tik op het pictogram Delen en kies Naar Photoshop verzenden. De compositie wordt geüpload naar Creative Cloud en weergegeven als een PSD-bestand in uw Creative Cloud-middelen.

Wanneer u deze stap hebt gevolgd, wordt uw Fix-creatie automatisch geladen als een gelaagd PSD-bestand, zodat u het verder kunt bewerken in Photoshop CC op uw desktop. Zorg ervoor dat u zich bij Photoshop aanmeldt met de Adobe ID waarmee u zich ook hebt aangemeld bij Photoshop Fix.

Moet ik al mijn projecten downloaden wanneer ik Photoshop Fix gebruik?

Nee. Met de nieuwste update van Photoshop Fix kunt u projecten selectief op uw apparaat synchroniseren. Bij selectieve synchronisatie slaat de app alleen de minimaal benodigde metagegevens voor elk project op uw apparaat op. De overige metagegevens wordt wanneer nodig uit de cloud opgehaald. U hoeft niet langer handmatig ruimte vrij te maken wanneer u weinig opslagruimte hebt.