Bent u op zoek naar informatie die betrekking heeft op de meest recente versie van Photoshop CC? Zie Photoshop up-to-date houden.

Wat was de laatste update voor verouderde versies?

Voor het downloaden van een versie gaat u naar Koppelingen naar installatieprogramma's en updates voor eerdere versies.

Photoshop CC 2017 (november 2016)

• De meest recente update voor Photoshop CC 2017 is 2017.1.4.
  • De meest recente update voor Adobe Camera Raw voor Photoshop CC is 11.0.

Photoshop CC 2015.5 (juni 2016)

• De meest recente update voor Photoshop CC 2015.5 is 2015.5.1.
  • De meest recente update voor Adobe Camera Raw voor Photoshop CC is 10.5.

Photoshop CC 2015 (juni 2015)

• De meest recente update voor Photoshop CC 2015.5 is 2015.1.2.
  • De meest recente update voor Adobe Camera Raw voor Photoshop CC is 10.5.

Photoshop CC 2014 (juni 2014)

• De meest recente update voor Photoshop CC 2014 is 2014.2.4 (beschikbaar via rechtstreekse download).
  • De meest recente update voor Adobe Camera Raw voor Photoshop CC is 10.5.

Photoshop CC (17 juni 2013)

• De meest recente update voor Photoshop CC is 14.2.1
  • De meest recente update voor Adobe Camera Raw voor Photoshop CC is 10.5.

Photoshop CS6 (7 mei 2012)

• De meest recente update voor Photoshop CS6 is 13.0.6 (macOS) | 13.0.1.3 (Windows) voor onbeperkt geldige producten in een doos en 13.1.2 (macOS/Windows) voor Creative Cloud-leden.
  • De meest recente update voor Adobe Camera Raw voor Photoshop CS6 is 9.1.1.

Photoshop CS5 (30 april 2010)

Photoshop CS4 (15 oktober 2008)

• De meest recente update voor Adobe Photoshop CS4 is 11.0.2.
  • De meest recente update van Adobe Camera Raw voor Photoshop CS4 is 5.7.

Photoshop CS3 (16 april 2007)

• De meest recente update voor Adobe Photoshop CS3 is 10.0.1.
  • De meest recente update van Adobe Camera Raw voor Photoshop CS3 is 4.6.

Photoshop CS2 (4 april 2005)

• De meest recente update voor Photoshop CS2 is 9.02.
  • De meest recente update van Adobe Camera Raw voor Photoshop CS2 is 3.7.

Hoe kan ik controleren op updates en deze installeren?

Start Photoshop en kies Help > Updates.

Zie Creative Cloud-apps bijwerken voor meer informatie.

Opmerking:

Ziet u de beschikbare updates niet? Zie Er worden geen beschikbare updates vermeld.

Hoe kan ik controleren welke update voor Photoshop momenteel is geïnstalleerd?

Controleren of u de meest recente versie van Photoshop hebt:

• macOS: kies Photoshop > Info over Photoshop.
  • Windows: kies Help > Info over Photoshop.
Photoshop-versie

Hoe kan ik controleren welke update voor de Camera Raw-invoegtoepassing momenteel is geïnstalleerd?

U controleert als volgt welke update voor Adobe Camera Raw op dit moment is geïnstalleerd:

• macOS: kies Photoshop > Info over invoegtoepassing > Camera Raw.
  • Windows: kies Help > Info over invoegtoepassing > Camera Raw.
about_camera_raw

Wat als ik Adobe Camera Raw bijwerk en Photoshop mijn camera nog steeds niet herkent?

Opmerking:

Photoshop CC 2018-installatieprogramma's

Photoshop CC 2017-installatieprogramma's

Photoshop CC 2015.5-installatieprogramma's

Photoshop CC 2015-installatieprogramma's

Updates op Photoshop CC 2015

Photoshop CC 2014-installatieprogramma's

Updates op Photoshop CC 2014

Photoshop CC-installatieprogramma's

Updates op Photoshop CC

Camera Raw 9

Creative Suite CS2–CS6