Probleem: wanneer u op updates controleert in een Creative Cloud-toepassing, worden de beschikbare updates niet vermeld

Opmerking:

Zorg ervoor dat uw computer besturingssysteem aan de minimale systeemvereisten voldoen. Bepaalde toepassingen zoals Adobe Premiere Pro, After Effects en Lightroom vereisen een 64-bits processor en besturingssysteem. Zie Niet alle apps worden weergegeven voor download | Creative Cloud-desktopapp voor meer details.

Opmerking:

Als u Creative Cloud voor teams (bedrijfsabonnement) gebruikt of een Enterprise-klant bent, neemt u contact op met uw teambeheerder of IT-afdeling. De updates kunnen namelijk uitgeschakeld zijn voor eindgebruikers.

Oplossing 1: handmatig controleren op updates

Kies in het tandwielmenu van de Creative Cloud-desktopapp Controleren op app-updates.

Controleren op app-updates

Oplossing 2: vernieuw de Creative Cloud-desktopapp

Open de Creative Cloud-desktopapp en gebruik vervolgens de volgende sneltoets om het sluiten en opnieuw opstarten van de app en alle verwante processen te forceren.

• Windows: Ctrl+Alt+R
  • Mac OS: Command+Option+R

Oplossing 3: meld u af bij uw Creative Cloud-lidmaatschap en meld u vervolgens weer aan

Meld u af en meld u vervolgens weer aan bij uw Creative Cloud-lidmaatschap.

Oplossing 4: verwijder het OPM.db-bestand en meld u vervolgens opnieuw aan

Verwijder het bestand OPM.db en meld u aan bij de Creative Cloud-toepassing met de Adobe ID die aan uw lidmaatschap is gekoppeld.

Oplossing 5: verwijder de betrokken Creative Cloud-toepassing en installeer het opnieuw

Verwijder de betrokken toepassing en installeer deze opnieuw.