Problemen met Photoshop en Camera Raw 9.x met AMD-videokaarten | Win

Probleem

U gebruikt een ADM/ATI-videokaart op Windows 64-bits met stuurprogramma AMD Catalyst driver 15.7:

• Photoshop of Bridge loopt vast wanneer u een afbeelding bewerkt in Camera Raw 9.x.

We hebben vastgesteld dat dit probleem kan optreden wanneer u grafische kaarten uit de reeks AMD Radeon HD 5xxx tot 8xxx gebruikt met stuurprogrammaversies 14.501.1003, 14.502.1014 en 15.200.1062.1004.

Oplossing

Installeer het 15.8-bètastuurprogramma dat op 31 augustus 2015 is gepost:

AMD-bètastuurprogramma's zijn de definitieve stuurprogrammaversies die voldoen aan de standaardkwaliteitscontroles wanneer ze worden uitgebracht.

Als u vragen hebt over het installeren van stuurprogramma's, neemt u contact op met AMD op www.amd.com.