Adobe Premiere Rush-abonnementen op Android beheren

Lees hoe u Adobe Premiere Rush-abonnementen die in de Google Play Store op Android-telefoons zijn gekocht, downloadt, annuleert, beheert en annuleert.

Premiere Rush is beschikbaar op verschillende Android-telefoons en kan worden gedownload van de Google Play Store en de Samsung Galaxy Store.

Zie Systeemvereisten voor een lijst van ondersteunde handsets.

Premiere Rush op Android downloaden en installeren

U kunt een gratis proefversie van Premiere Rush downloaden (dit abonnement biedt u drie exporten en 2 GB aan cloudopslag).

Store

Download- en installatie-instructies

Wilt u downloaden van de Google Play Store?

Klik hier om naar de Google Play Store te gaan en de applicatie te downloaden.

Wilt u downloaden van de Samsung Galaxy Store?

Klik hier om naar de Samsung Galaxy Store te gaan en de applicatie te downloaden.

Upgraden naar een betaald Premiere Rush-abonnement

Opmerking:

Als u het Creative Cloud-abonnement voor alle apps of het Premiere Pro-abonnement voor één app hebt, hoeft u Premiere Rush niet te kopen. Het is dan al bij uw abonnement inbegrepen.

1. Tik op het pictogram Instellingen in de Premiere Rush-app.

Het pictogram Instellingen in Premiere Rush
    Het pictogram Instellingen in Premiere Rush

2. Tik op Rush upgraden.

Upgraden naar een betaald Premiere Rush-abonnement
    Upgraden naar een betaald Premiere Rush-abonnement

3. Tik op Nu kopen

Premiere Rush-abonnement annuleren

Store

Instructies voor annuleren

Gekocht in de Google Play Store?

Aangeschaft bij de Samsung Galaxy Store?

1. Open de Samsung Galaxy Store op uw apparaat.
  2. Tik op Meer opties > Mijn apps > Ontvangstbewijzen > Items.
  3. Scroll omlaag en tik op Uitschrijven.

Als u geen Samsung-apparaat meer heeft, neemt u contact op met Samsung om uw Rush-abonnement op te zeggen.