Adobe Premiere Rush op mobiel | Veelgestelde vragen

Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen over Adobe Premiere Rush op mobiele apparaten. Lees meer over de ondersteunde apparaten en platformen en hoe u Premiere Rush op mobiel kunt downloaden en gebruiken.

Met de Adobe Premiere Rush-app op mobiel kunt u ook onderweg video's opnemen en bewerken. Als u ook Premiere Rush op desktop hebt, worden al uw projecten automatisch naar uw desktopversie gesynchroniseerd met een betaald Premiere Rush-abonnement. Hierdoor kunt u overal video's maken, en werken op zowel uw mobiele apparaat als uw desktop-pc.

Premiere Rush op mobiel heeft dezelfde functies en mogelijkheden als Premiere Rush op de desktop. De versie voor mobiele apparaten heeft één extra functie waardoor u video's en foto's rechtstreeks vanuit de Premiere Rush-app kunt maken.

Hier vindt u het antwoord op enkele veelgestelde vragen over Premiere Rush op mobiel.

Algemene informatie

Download Premiere Rush op iOS vanaf iTunes.

Als u Android gebruikt, kunt u Premiere Rush downloaden via de Google Play Store of de Samsung Galaxy Store.

Premiere Rush is zo gebouwd dat u naadloos kunt schakelen tussen bewerkingen op uw desktop-pc en uw mobiele apparaten. U kunt Premiere Rush alleen op uw desktop-pc, alleen op uw mobiele apparaat of op beide type apparaten gebruiken. Met een betaald Premiere Rush-abonnement zijn al uw projecten die in Rush zijn gemaakt, toegankelijk via uw mobiele apparaten en desktopapparaten. Zie Hoe projectsynchronisatie werkt in Premiere Rush voor meer informatie over synchroniseren.

Ja. Op uw mobiele apparaat kunt u Premiere Rush gratis downloaden van de iTunes App Store voor iOS (iPhones en iPads) of de Google Play Store of Samsung Galaxy Store (Android-telefoons). Nadat u de app hebt gedownload en geïnstalleerd, kunt u zich aanmelden voor een gratis Adobe ID (als u die nog niet hebt). U kunt u ook aanmelden met uw Google-, Facebook- of Apple-aanmeldingsgegevens. Met uw gratis Adobe ID kunt u een onbeperkt aantal projecten maken en delen.

Zie de systeemvereisten voor iOS, Android, macOS en Windows.

Ja, u hebt een Adobe ID-account nodig om Premiere Rush te gebruiken.

Premiere Rush voor mobiel is beschikbaar in alle landen die worden ondersteund door iTunes, de Google Play Store of Samsung Galaxy Store.

Premiere Rush is niet verkrijgbaar in China. Dit komt doordat Adobe Creative Cloud-services momenteel niet worden ondersteund in China. Als gevolg hiervan is Premiere Rush niet beschikbaar in deze regio.

Adobe Premiere Rush is beschikbaar in de volgende talen:

• Engels
  • Frans
  • Spaans
  • Duits
  • Koreaans
  • Japans
  • Italiaans
  • Russisch
  • Portugees
  • Vereenvoudigd Chinees

Premiere Rush gebruiken op mobiele apparaten

Ga aan de slag met de app door eerst de interactieve zelfstudie van één minuut te doorlopen. Deze leidt u door de basisbeginselen voor het bewerken van uw eerste video. Deze zelfstudie behandelt alle belangrijke stappen en functies in Premiere Rush die u nodig hebt om uw video te maken en te delen.

Voor meer hulp bij het gebruik van Premiere Rush op mobiele apparaten gaat u naar:

Met een betaald lidmaatschap voor een losse app kunt u projecten die zijn gemaakt met Premiere Rush mobiel synchroniseren met Premiere Rush op desktop. Zodra u een upgrade uitvoert naar een abonnement met toegang tot mobiele apparaten en desktop-pc's, kunt u nieuwe projecten via de mediabrowser synchroniseren met Creative Cloud. Voor bestaande projecten kunt u de synchronisatiefunctie inschakelen vanuit de projectbrowser.

Als u problemen ondervindt bij het openen van uw projecten op al uw apparaten, raadpleegt u Hoe projectsynchronisatie werkt in Premiere Rush.

Op de telefoon kunt u uw video's bewerken terwijl u uw apparaat in staande modus of verticaal houdt. Op een iPad kunt u uw video's bewerken terwijl u uw apparaat in de staande of liggende modus houdt (verticaal en horizontaal).

Opmerking:

Premiere Rush wordt momenteel niet ondersteund op Android-tablets.

Momenteel worden Super Slow-motion-video's niet ondersteund en kunnen ze niet worden afgespeeld in Rush. We werken aan het toevoegen van ondersteuning voor Super Slow-motion-video's in een toekomstige release.

Premiere Rush beheren met een abonnement voor mobiele apparaten

Tik op het pictogram Instellingen in Premiere Rush op iOS of Android en tik vervolgens op Upgraden. Tik op Nu kopen en volg de instructies om het betaalde Premiere Rush-abonnement te kopen met toegang tot alle Premium-functies en inhoud, en met 100 GB opslagruimte

Als u Premiere Rush hebt gekocht in een mobiele app-store, kunt u extra opslagruimte kopen bij Adobe.

Als de opslaglimiet bijna is bereikt, ziet u een in-app-melding waarin u wordt gevraagd om de opslag te upgraden.

Ga dan naar deze koppeling om de opslag te upgraden. Typ uw e-mailadres of Adobe ID in het scherm dat verschijnt en klik op Doorgaan om extra cloudopslag te kopen.

Upgraden nadat u een in-app-melding hebt ontvangen in uw Premiere Rush iOS- of Android-app
Upgraden nadat u een in-app-melding hebt ontvangen in uw Premiere Rush iOS- of Android-app

Opmerking:

Als er voor uw land geen extra opslagruimte beschikbaar is, neem dan contact met ons op om extra opslagruimte te kopen.

Opmerking:

Uw Premiere Rush-abonnement wordt nog steeds gefactureerd door Apple, Google Playstore of Galaxy Store, maar u ontvangt maandelijks een rekening van Adobe voor de extra opslag die u hebt gekocht. Neem contact met ons op als u vragen hebt over deze aankoop.

1. Start de Galaxy Store -app vanaf uw apparaat.
  2. Zoek in de Galaxy Store naar Premiere Rush.
  3. Tik op Installeren om de gratis Premiere Rush-app te downloaden en te installeren.

Ga naar de Galaxy Store om het abonnement op te zeggen. Tik op Meer opties > Mijn apps > Kwitanties > Items en tik op Abonnement opzeggen.

Een Premiere Rush-abonnement opzeggen via de Samsung Galaxy Store
Een Premiere Rush-abonnement opzeggen via de Samsung Galaxy Store

U kunt Premiere Rush op uw Android-apparaat installeren, net zoals u elke andere app zou installeren. Zie de Google-documentatie voor meer informatie: Android-apps en digitale inhoud downloaden van de Google Play Store.

Meer informatie over het annuleren van uw Premiere Rush-abonnement via de Google Play Store: Een abonnement opzeggen, pauzeren of wijzigen via de Google Play

Problemen oplossen

De tekst in uw titels kan er op uw desktop-pc anders uitzien als het lettertype voor de desktop ontbreekt. Mogelijk moet u ontbrekende lettertypen toevoegen. Zie Problemen met ontbrekende lettertypen oplossen in desktop-apps voor meer informatie over het oplossen van lettertypeproblemen

Zie Lettertypelicenties voor informatie over het licentiëren van lettertypen.

Projectsynchronisatie tussen de mobiele versie en de desktopversie is niet beschikbaar met het gratis startersabonnement of het Rush-abonnement voor mobiele apparaten. Als u een betaald lidmaatschap hebt en nog steeds synchronisatieproblemen ondervindt, controleer dan de internetverbinding op beide apparaten. Als de verbinding in orde lijkt, probeer dan de stappen in Problemen met synchronisatie oplossen om het probleem op te lossen.

Feedback

U kunt ons op de volgende manieren feedback geven:

• Druk op het pictogram Feedback rechtsboven in uw Premiere Rush-app om feedback te geven. Uw feedback wordt op de Premiere Rush-site op UserVoice gepost, waar het Premiere Rush-team uw opmerkingen zal ontvangen en bekijken.
  • Tweet ons op Adobe Video Creators

Beïnvloed de toekomst van Premiere Rush op desktop en mobiel! U kunt op elk moment een functieverzoek voorstellen op de Premiere Rush-site op UserVoice. Hier kunt u ook stemmen op bestaande functieverzoeken. Wanneer Adobe de status van een functie bijwerkt (bijvoorbeeld, wanneer een functie aan de app wordt toegevoegd, wordt de status bijgewerkt naar Voltooid in UserVoice), dan ontvangt u een e-mail met de update.