Systeemvereisten voor oudere versies: Systeemvereisten | Oudere versies van Reader (XI, X, 9)

Acrobat Reader DC

Windows

• Processor van 1,5 GHz of sneller
  • Windows Server 2008 R2 (64-bits), 2012 (64-bits), 2012 R2 (64-bits), 2016 (64-bits) of 2019 (64-bits); Windows 7 SP1 (32-bits en 64-bits), Windows 8, 8.1 (32-bits en 64-bits) of Windows 10 (32-bits en 64-bits)
  • 1 GB RAM
  • 450 MB beschikbare ruimte op de harde schijf

• Schermresolutie van 1024x768
  • Internet Explorer 11

† Met Windows-update 2919355 geïnstalleerd.

macOS

Opmerking:

Voor versies van Acrobat Reader DC die vóór augustus 2019 zijn uitgebracht, Acrobat Reader 2017 en Acrobat Reader 2015 kan geen licentie worden verleend op macOS 10.15 Catalina. Adobe raadt klanten Acrobat Reader bij te werken naar de nieuwste versie. U kunt dat doen vanuit de toepassing: kies in het menu Help de optie Controleren op updates en volg de aanwijzingen op het scherm om het updateproces te voltooien.

• Intel-processor
  • macOS v10.12, macOS v10.13, macOS v10.14 of macOS v10.15*
  • 1 GB RAM
  • 380 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Safari 10.0 of 11.0 (browserplug-in voor Safari wordt alleen ondersteund voor 64-bits Intel-processor)

Mobiele apps

Taalversies

De Acrobat Reader DC-app voor het bureaublad is beschikbaar in de volgende talen:

Engels
Deens Turks
Frans Fins Hongaars
Duits Noors Oekraïens
Japans Vereenvoudigd Chinees Roemeens
Italiaans Traditioneel Chinees Slowaaks†
Spaans Koreaans Sloveens†
Nederlands Tsjechisch Kroatisch†
Braziliaans Portugees Pools Baskisch†
Zweeds Russisch Catalaans†

† Alleen beschikbaar in Windows.

De online services van Adobe zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Hiervoor dient u akkoord te gaan met aanvullende voorwaarden en het privacybeleid van Adobe. De online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen wellicht gebruikersregistratie en kunnen helemaal of gedeeltelijk zonder voorafgaande kennisgeving worden stopgezet of gewijzigd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.