Acrobat Reader DC

Windows

• Processor van 1,5 GHz of sneller
  • Windows Server 2008 R2 (64-bits), 2012 (64-bits), 2012 R2 (64-bits) of 2016 (64-bits), Windows 7 (32-bits en 64-bits), Windows 8, 8.1 (32-bits en 64-bits) of Windows 10 (32-bits en 64-bits)
  • 1 GB RAM
  • 450 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Internet Explorer 11, Firefox (ESR)

macOS

• Intel-processor
  • Mac OS X v10.10, Mac OS X v10.11, macOS v10.12 of macOS v10.13*
  • 1 GB RAM
  • 380 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Schermresolutie van 1024x768
  • Safari 8.0, 9.0, 10.0 of 11.0 (browserplug-in voor Safari wordt alleen ondersteund op Intel-processor met 64-bits)

*  Ondersteuning voor Safari 10.13: raadpleeg het document met oplossingen voor bekende problemen voor meer informatie.

Mobiele apps

Werken met deze gratis mobiele apps is optioneel.

Taalversies

De Acrobat Reader DC-app voor het bureaublad is beschikbaar in de volgende talen:

Engels
Deens Turks
Frans Fins Hongaars
Duits Noors Oekraïens
Japans Vereenvoudigd Chinees Roemeens
Italiaans Traditioneel Chinees Slowaaks†
Spaans Koreaans Sloveens†
Nederlands Tsjechisch Kroatisch†
Braziliaans Portugees Pools Baskisch†
Zweeds Russisch Catalaans†

† Alleen beschikbaar in Windows.

De online services van Adobe zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Hiervoor dient u akkoord te gaan met aanvullende voorwaarden en het privacybeleid van Adobe. De online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen wellicht gebruikersregistratie en kunnen helemaal of gedeeltelijk zonder voorafgaande kennisgeving worden stopgezet of gewijzigd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.