icon-adobe-reader-114x110

Adobe Acrobat Reader DC-software is de gratis, vertrouwde standaard voor het weergeven, afdrukken, ondertekenen en annoteren van PDF's. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud kunt openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia.

De vernieuwde Adobe Reader downloaden

A12_EnhancedSecurityBugFixes_83

Uitgebreide beveiliging en oplossingen voor problemen

Voer regelmatig updates uit op oplossingen voor problemen en beveiliging om uw computer tegen kwaadaardige aanvallen via PDF-bestanden te beschermen. Meer informatie >

A12_AllUIMultiTabs_83

Gehele nieuwe interface met meerdere tabbladen

Met de snellere en intuïtieve interface met meerdere tabbladen kunt u gemakkelijk en efficiënt met uw documenten werken. Meer informatie >

A12_FillSign_83

Invullen en ondertekenen

Eenvoudig en elektronisch formulieren invullen, ondertekenen en verzenden vanaf elk apparaat. Meer informatie >

A12_ToolCenter_83

Gereedschapscentrum

Meer mogelijkheden met PDF's: PDF's exporteren naar MS Office-indelingen, PDF's bewerken, en meer. Meer informatie >

A12_3rdPartyConnectors_83

Connectoren voor online opslagruimte

Open uw Dropbox-, OneDrive-, Box- en SharePoint-bestanden vanuit Reader. Meer informatie >

Mobile_app

De mobiele app van Acrobat Reader DC

Werk overal met uw PDF's, waar u maar wilt, met de nieuwe, gratis mobiele app van Acrobat Reader DC voor Android of iOSMeer informatie >