icon-adobe-reader-114x110

Adobe Acrobat Reader DC-software is de gratis, vertrouwde standaard voor het weergeven, afdrukken, ondertekenen en annoteren van PDF's. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud kunt openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia.

De vernieuwde Adobe Reader downloaden

A12_EnhancedSecurityBugFixes_83

Verbeterde beveiliging en softwarecorrecties
Voer regelmatig updates uit voor beveiliging en softwarecorrecties om uw systeem te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen via PDF-bestanden. Meer informatie >

A12_AllUIMultiTabs_83

Gehele nieuwe interface met meerdere tabbladen
Met de snellere en intuïtieve interface met meerdere tabbladen kunt u gemakkelijk en efficiënt met uw documenten werken. Meer informatie >

A12_FillSign_83

Invullen en ondertekenen
Vul heel eenvoudig uw formulieren elektronisch in, en onderteken en verzend ze vanaf elk apparaat.
Meer informatie >

A12_ToolCenter_83

Gereedschappencentrum
Doe meer met uw PDF's: exporteer PDF's naar MS Office-indelingen, bewerk uw PDF's en nog veel meer.
Meer informatie >

A12_3rdPartyConnectors_83

Online opslagconnectoren
Open uw Dropbox-, OneDrive-, Box- en SharePoint-bestanden rechtstreeks vanuit Reader. Meer informatie >

Mobile_app

Mobiele app van Acrobat Reader
Werk overal met uw PDF's met de nieuwe, gratis mobiele app van Acrobat Reader voor Android of iOSMeer informatie >