acrobat_reader_app

Adobe Acrobat Reader DC is de gratis, vertrouwde standaard voor het weergeven, afdrukken, ondertekenen en annoteren van PDF's. Het is de enige PDF-viewer die elk type PDF-content kan openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia.

Download de geheel nieuwe Adobe Reader

A12_EnhancedSecurityBugFixes_83

Verbeterde beveiliging en bugfixes
Ontvang regelmatig bugfixes en beveiligingsupdates om uw systeem te beschermen tegen kwaadwillende aanvallen via PDF-bestanden. Meer informatie >

A12_AllUIMultiTabs_83

Geheel nieuwe interface met weergave van meerdere tabbladen
In de snellere en intuïtieve interface kunt u meerdere tabbladen tegelijk bekijken, zodat u gemakkelijker en efficiënter met uw documenten werkt. Meer informatie >

A12_FillSign_83

Invullen en ondertekenen
U kunt elk formulier eenvoudig en elektronisch vanaf elk apparaat invullen, ondertekenen en verzenden.
Meer informatie >

A12_ToolCenter_83

Toolcentrum
Doe meer met PDF's - Exporteer PDF's naar MS Office-indelingen, bewerk PDF's en meer.
Meer informatie >

A12_3rdPartyConnectors_83

Connectoren voor online opslag
Open uw Dropbox-, OneDrive-, Box- en SharePoint-bestanden rechtstreeks vanuit Reader. Meer informatie >

Mobile_app

Acrobat Reader mobiele app
Werk overal met PDF's dankzij de nieuwe gratis Acrobat Reader mobiele app voor Android of iOSMeer informatie >