Ontvang uw digitale ID. Gebruik handtekeningen in de cloud.

Wat zijn cloudhandtekeningen?

Cloudgebaseerde digitale handtekeningen (ook wel 'externe handtekeningen') zijn de nieuwe generatie digitale handtekeningen die op desktops, mobiele apparaten en het web werken. Bovendien voldoen ze aan de strengste vereisten voor navolging en garantie voor verificatie van de ondertekenaar. Iedere ondertekenaar krijgt een op certificaten gebaseerde digitale ID van een TSP (Trust Service Provider). Bij het ondertekenen van een document wordt de ID gebruikt met een persoonlijke pincode en andere verificatiestappen om de identiteit van de ondertekenaar te bewijzen. Lees het oplossingsoverzicht

Online ondertekenen met een digitale cloudhandtekening

Volg de onderstaande stappen om uw digitale cloud-ID te ontvangen.

1. Kies hieronder een TSP.
  2. Volg de instructies van de provider om u te registreren voor een ID.
  3. Start het ondertekeningsproces opnieuw en selecteer uw nieuwe gegevens om het document te ondertekenen.

Nog niet klaar voor aanschaf? Ontvang een gratis digitale ID om te testen >

Trust Service Providers

Adobe levert als eerste wereldwijd oplossingen die zijn gebaseerd op een open standaard ontwikkeldmet industrieleiders in de (CSC) Cloud Signature Consortium. De onderstaande Trust Service Providers bieden digitale ID's en andere oplossingen die voldoen aan de nieuwestandaard,of binnenkort volgzame oplossingen zullen leveren. Ze zijn expert in beveiliging en voldoen aan de meest strenge eisen voor de precontroles en beveiliging van identiteiten, zoals 'gekwalificeerde' elektronische handtekeningen in het Europese eIDAS-verordening. Met Adobe Sign bent u vrij om te kiezen, zodat u de provider kunt selecteren die het beste aansluit op uw eigen, unieke navolgingsvereisten.

Vandaag beschikbaar

BankID - Noorwegen

BankID is de meest veelzijdige elektronische identificatieoplossing in Noorwegen, met meer dan 3,9 miljoen actieve gebruikers. Of u nu een koopcontract tekent, een bod uitbrengt voor een huis of documenten ondertekent, met BankID kunt u altijd verifiëren wie u bent met een beveiligingstoken of BankID voor mobiel.

Ontvang een digitale ID

BankID - Zweden

BankID is de toonaangevende elektronische identificatie in Zweden, met meer dan 7,5 miljoen actieve gebruikers. Adobe Sign-klanten kunnen eenvoudig geavanceerde elektronische handtekeningen van Zweedse burgers verkrijgen die juridisch bindend zijn, met behulp van de BankID-identiteit die door hun bank is uitgegeven.

Ontvang een digitale ID

Beijing Certificate Authority Co., Ltd. (ook bekend als BJCA)

BJCA is een in China gevestigde oplossingsprovider voor vertrouwensservices en informatiebeveiliging, en een van de leden van de Adobe-hoofdvertrouwensprogramma's en het Cloud Signature Consortium.
Als pionier op het gebied van cloudgebaseerde certificaten biedt BJCA CSC-conforme oplossingen die worden gebruikt in de e-overheid, financiële dienstverlening, medische informatisering en andere zakelijke toepassingen.

Ontvang een digitale ID

D-Trust

De in Berlijn gevestigde D-TRUST GmbH is een bedrijf van de Bundesdruckerei Group. D‑TRUST is een van de pioniers op het gebied van veilige digitale identiteiten. Het bedrijf is sinds 2016 geregistreerd bij het Bundesnetzagentur (Duits federaal agentschap voor netwerken) als gekwalificeerde verlener van beheersdiensten in overeenstemming met de Europese eIDAS-verordening. Het bedrijf geeft gekwalificeerde digitale certificaten uit voor elektronische handtekeningen, zegels en gekwalificeerde handtekeningen op afstand. Het biedt ook andere PKI-producten en -diensten, zoals de AusweisIDent-service.

Ontvang een digitale ID

Digicert

QuoVadis is een toonaangevende Europese en Zwitserse TSP (Trust Service Provider) en is gespecialiseerd in gekwalificeerde digitale certificaten en gerelateerde diensten voor Europa. QuoVadis is onderdeel van DigiCert, 's werelds grootste leverancier van TLS/SSL, IoT en andere PKI-oplossingen, en is werkzaam in Zwitserland, Duitsland, Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Bermuda.

Digidentity

Digidentity is een globaal bedrijf voor online identiteitsverificatie dat gespecialiseerd is in het maken van gekwalificeerde en geavanceerde identiteiten door middel van uitsluitend digitale onboarding. Door gebruiksvriendelijkheid te combineren met beveiliging op overheidsniveau maakt de innovatieve technologie van Digidentity online identificatie eenvoudiger, sneller en veiliger dankzij identiteitsdiensten die overal ter wereld beschikbaar zijn.

Ontvang een digitale ID

Finnish Trust Network

Finance Finland (FFI) vertegenwoordigt banken, verzekeringsmaatschappijen, financieringsmaatschappijen, effectenhandelaars, fondsbeheerders en financiële bedrijven. Ons lidmaatschap omvat ook wettelijke verzekeringsbranches, wat het merendeel van de Finse sociale zekerheidsinstanties omvat.

Ontvang een digitale ID

GlobalSign

GlobalSign, een toonaangevende certificeringsinstantie die wereldwijd opereert en een van de eerste leden is van de Adobe- en Microsoft-hoofdvertrouwensprogramma's, biedt een zeer schaalbare, cloudgebaseerde Digital Signing Service (DSS) die volledig compatibele, openbaar vertrouwde digitale handtekeningen biedt zonder hardwarevereisten.

Ontvang een digitale ID

iDin

iDIN is een service die wordt aangeboden door banken in Nederland. Deze stelt consumenten in staat de veilige en betrouwbare aanmeldingsmethoden van hun bank te gebruiken om een wettelijk bindende geavanceerde elektronische handtekening in Adobe Sign toe te passen.

Ontvang een digitale ID

InfoCert

InfoCert is de grootste certificaatautoriteit in Europa en een toonaangevende provider van vertrouwensservices, en helpt organisaties bij hun digitale communicatie met klanten/burgers die moet voldoen aan de eIDAS-verordening op het hoogste vertrouwensniveau.

Ontvang een digitale ID

Intesi

Intesi Group is een Italiaanse vertrouwensservice en technologieprovider die digitale ID's voor klanten, bedrijven en andere providers van vertrouwensservices biedt die voldoen aan de CSC- en eIDAS-standaarden. Sinds 2009 hebben meer dan 10 miljoen gebruikers handtekeningen gebruikt met deze cloudservice.

Ontvang een digitale ID

Itsme

itsme biedt inwoners van België een unieke en veilige mobiele identiteit. De itsme-app biedt iedereen met een Belgische eID de mogelijkheid om gekwalificeerde elektronische handtekeningen online toe te passen en papierwerk te vermijden door de achterhaalde, geschreven handtekening te vervangen.

Ontvang een digitale ID

NemID

NemID is een veelgebruikte, veilige aanmelding op internet, of u nu bezig bent met online bankieren, informatie van de overheid bekijkt of contact hebt met een van de vele bedrijven die NemID gebruiken.

Ontvang een digitale ID

Seiko

Seiko Solutions is een Japans bedrijf met een bewezen staat van dienst in externe, cloudgebaseerde handtekeningoplossingen en gecertificeerde tijdstempels. Seiko-vertrouwensservices worden gebruikt door bedrijven in financiële services, distributieservices en andere soorten bedrijven.

Ontvang een digitale ID

Asseco

SimplySign van Asseco, een oplossing uit Polen voor mobiele en desktopapparaten, leeft de CSC- en eIDAS-standaarden na en is verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Ontvang een digitale ID

Worldline

Worldline levert eIDAS-gecertificeerde vertrouwensservices voor digitale identiteit, digitale handtekeningen en digitale opslag. Worldline is de Europese leider in cloudgebaseerde betalings- en transactieservices met de nadruk op financiën, de publieke sector, handelaars, telco's en nutsbedrijven.

Smart-ID

Smart-ID is een op mobiele apparaten gebaseerde digitale identiteitsoplossing met meer dan 2,7 miljoen gebruikers. Het biedt veilige aanmelding voor e-services en voldoet aan de vereisten voor gekwalificeerde elektronische handtekeningen. Smart-ID is compatibel met eIDAS en wordt geleverd door SK ID Solutions en is gratis voor eindgebruikers.

Ontvang een digitale ID

Opmerking: De online services van Adobe zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Hiervoor dient u akkoord te gaan met aanvullende voorwaarden en het privacybeleid van Adobe. De toepassingen en onlineservices zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of stopgezet. Mogelijk zijn aanvullende tarieven of abonnementskosten van toepassing.