Tips voor het oplossen van problemen en help

Beheerders

Maak een Adobe ID om een proefversie van Captivate Prime te downloaden. Raadpleeg Uw Adobe ID beheren voor meer informatie. U kunt zich aanmelden bij Captivate Prime met uw Adobe ID en uw proefversie starten.

Raadpleeg deze Koopgids voor informatie omuw accountvan proefversie naar abonnement te converteren.

Beheerders kunnen de facturering van accounts beheren. Zie Beheer van facturering voor meer informatie.

Beheerders kunnen Captivate Prime-abonnementen annuleren. Deactiveer uw account via de relevante optie in de sectie Facturering. Na deactivatie worden alle bestaande orders in de account met ingang van de volgende factureringscyclus geannuleerd. Houd er rekening mee dat Captivate Prime met jaarabonnementen werkt. Het is daarom niet raadzaam het abonnement tijdens het lopende jaar te annuleren. Als u het abonnement voor het einde van de jaarlijkse termijn wilt annuleren, worden kosten voor vroegtijdige beëindiging in rekening gebracht. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Gebruikers

Als gebruiker van Captivate Prime is uw eerste contactpersoon de Learning Management-beheerder van uw organisatie.

Meld u aan bij uw Adobe-accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten? Leer hoe u het opnieuw instelt en wijzigt.

Ja, u kunt uw Captivate Prime-cursussen op uw iPad en mobiele apparaten volgen. Zie Onderwijsapp voor mobiele apparaten en tablets voor meer informatie.

Algemene taken

Raadpleeg de Handleiding Aanbevolen procedures voor informatie over de aanbevolen werkwijze wanneer u Adobe Captivate Prime wilt instellen en configureren.

Als beginnerkunt u het document Aan de slag als beginner raadplegen om te weten te komen hoe u Captivate Prime als uw LMS kunt gebruiken.

Als u een beheerder bent, gaat u naar de pagina Aan de slag voor beheerders die u door bij de belangrijkste functies van de toepassing leidt.

Lees Aan de slag als docent om te weten te komen hoe u als docent een begin maakt en modules beheert.

Zie Aan de slag als auteur voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Zie Veelgestelde vragen voor administrators voor de antwoorden op veelgestelde vragen voor administrators.

Hier vindt u de antwoorden op alle Veelgestelde vragen voor beheerders.

Zie Veelgestelde vragen voor auteurs voor de antwoorden op veelgestelde vragen voor auteurs.

Zie Veelgestelde vragen voor docenten voor de antwoorden op veelgestelde vragen voor docenten.

Community

Verwante apps & services