Lees hoe je een vergeten wachtwoord opnieuw instelt of je huidige wachtwoord wijzigt.

Vergeten wachtwoord opnieuw instellen

1. Ga naar de aanmeldingspagina voor je Adobe-account, voer je e-mailadres in en selecteer Doorgaan.

Aanmeldingsscherm
  2. Selecteer Wachtwoord opnieuw instellen.

Klik op 'Wachtwoord opnieuw instellen'
  3. Voer de code in die naar je e-mailadres of telefoonnummer is verzonden.

Code invoeren

Als je zowel een e-mailadres als een telefoonnummer hebt opgegeven, kun je ervoor kiezen om je code in plaats daarvan per e-mail te ontvangen. Selecteer Ontvang je code op een andere manier.

4. Voer in het scherm Wachtwoord bijwerken ter bevestiging tweemaal het nieuwe wachtwoord in en selecteer vervolgens Wachtwoord opnieuw instellen

Wachtwoord bijwerken

Kun je geen e-mail vinden met de code?

Als je de e-mail van Adobe niet in je postvak ziet, controleer dan de map met spam of ongewenste e-mail. Als je de e-mail nog steeds niet kunt vinden, raadpleeg je Ik heb een verwachte e-mail van Adobe niet ontvangen.

Heb je geen toegang tot je e-mailadres?

Als je je e-mailadres wilt bijwerken, lees je Het persoonlijke profiel van je Adobe-account bewerken

Huidig wachtwoord wijzigen

Als je er zeker van wilt zijn dat je account en gegevens veilig zijn, is het een goed idee om regelmatig je accountwachtwoord te wijzigen.

1. Selecteer Wijzigen in de sectie Wachtwoord.

Sectie Wachtwoord
  2. Voer je huidige wachtwoord in om je identiteit te bevestigen.

3. Voer ter bevestiging tweemaal het nieuwe wachtwoord in en selecteer Wachtwoord wijzigen.

Reset_pwd

Moet je je e-mailadres of telefoonnummer bijwerken?

Als je je e-mailadres of telefoonnummer wilt wijzigen, lees je Het persoonlijke profiel van je Adobe-account bewerken.