Lees hoe je een vergeten wachtwoord opnieuw instelt of je huidige wachtwoord wijzigt.

Vergeten wachtwoord opnieuw instellen

1. Ga naar de aanmeldingspagina voor je Adobe-account, voer je e-mailadres in en klik op Doorgaan.

Aanmeldingsscherm
  2. Klik op Wachtwoord opnieuw instellen.

Klik op 'Wachtwoord opnieuw instellen'
  3. Selecteer in het scherm Verifieer je identiteit een manier om de verificatiecode te ontvangen.

Het scherm Verifieer je identiteit

Opmerking:

Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres van je Adobe ID en geen telefoonnummer voor herstel hebt gekoppeld aan je account, neem je contact met ons op om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

4. Voer de code in die naar je e-mailadres of telefoonnummer is verzonden.

Wachtwoord opnieuw instellen
  5. Voer in het scherm Wachtwoord opnieuw instellen ter bevestiging tweemaal het nieuwe wachtwoord in.

Een nieuw wachtwoord invoeren

Opmerking:

Als je de e-mail van Adobe niet in je postvak ziet, controleer dan de map met spam of ongewenste e-mail. Als je de e-mail nog steeds niet kunt vinden, raadpleeg je Ik heb een verwachte e-mail van Adobe niet ontvangen.

Huidig wachtwoord wijzigen

Als je er zeker van wilt zijn dat je account en gegevens veilig zijn, is het een goed idee om regelmatig je accountwachtwoord te wijzigen. Je kunt je wachtwoord als volgt wijzigen:

1. Meld je aan bij je Adobe-account.

2. Klik op Wachtwoord en beveiliging in het linkerdeelvenster van Profiel.

Scherm Wachtwoord en beveiliging
  3. Klik in de sectie Wachtwoord op Wijzigen.

Sectie Wachtwoord
  4. Voer je huidige wachtwoord in om je identiteit te bevestigen. Voer ter bevestiging tweemaal het nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen.