Tips voor het oplossen van problemen en Help

Wanneer u een knop hebt aangebracht om een dia te pauzeren, dient u ervoor te zorgen dat u Stop Slide Audio When Paused selecteert als een van de eigenschappen van de knop. Meer informatie over interactieve knoppen en eigenschappen van knoppen.

Download de laatste hotfix voor Captivate en lees welke problemen de hotfix aanpakt. Voor meer informatie leest u de releaseopmerkingen voor de laatste hotfix.

Als u een beschadigd project wilt herstellen, gebruikt u het back-upbestand van het project en wit u de projectcache. Zie dit artikel voor meer informatie over herstellen van een beschadigd project.

Om Adobe Captivate te installeren, zie Captivate-downloads.

Leer meer over download problemen oplossen met Captivate en andere Adobe-toepassingen.

Ja! U kunt een proefversie downloaden van de Captivate-proefversiepagina.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmeldenom weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Captivate op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen.

Ja. In het dialoogvenster Publiceren klikt u op HTML5 onder Output Format. Voor stapsgewijze instructies raadpleegt u Projecten publiceren als HTML5-bestanden met Adobe Captivate.

Ja. Kies een van de slimme apparaten of YouTube-voorinstellingen. Of klik in de werkbalk op Publish > Publish to Computer en kies vervolgens Video uit het menu Publish as. Voor meer informatie zie Projecten publiceren als MP4-bestanden met Adobe Captivate.

U kunt Captivate automatisch ondertiteling laten genereren tijdens de opnamen. U kunt de ondertiteling in dia's ook handmatig invoegen. Zie Ondertiteling bewerken en maken met Captivate.

Kies File > Record New Video Demo en kies vervolgens wat u wilt opnemen. Voor gedetailleerde instructies, zie Videodemonstraties opnemen met Adobe Captivate.

Meld u aan bij uw Adobe-account. Selecteer onder de sectie Wachtwoord de optie Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Leer hoe u het opnieuw instelt.

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

U kunt een proefversie van Captivate omzetten in een abonnement. Selecteer de abonnementsoptie op de Adobe Captivate -pagina. Voor meer informatie, zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over Captivate.

U kunt uw abonnement annuleren door contact op te nemen met de Adobe-ondersteuning. Als u annuleert, kunt u de software niet meer gebruiken. Voor meer informatie, zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over Captivate.

Community

Meedoen aan de conversatie.