Tips voor het oplossen van problemen en Help

Veelvoorkomende problemen

Wanneer ik klik op 'Neem contact met ons op', kan ik me niet aanmelden of wordt mijn product niet vermeld. Hoe neem ik contact op met de ondersteuning?

Als Adobe Captivate eigendom is van uw bedrijf of organisatie, wordt het niet vermeld onder uw Adobe ID. Chatten met de Adobe-klantenservice.

Hoe kan ik mijn audio en video gesynchroniseerd houden na pauzeren?

Wanneer u een knop hebt aangebracht om een dia te pauzeren, dient u ervoor te zorgen dat u Stop audio van dia bij pauzeren selecteert als een van de eigenschappen van de knop. Meer informatie over interactieve knoppen en eigenschappen van knoppen.

Waar kan ik de meest recente hotfix vinden?

Download de meest recente hot fix voor Captivate 9 en kom meer te weten over welke problemen de hot fix oplost.

Hoe kan ik een beschadigd project herstellen?

Als u een beschadigd project wilt herstellen, gebruikt u het back-upbestand van het project en wit u de projectcache. Zie dit artikel voor meer informatie over herstellen van een beschadigd project.

Wat zijn de bekende problemen in Captivate (versie van 2019)?

Hoe kan ik Captivate downloaden en installeren?

Kom meer te weten over de diverse opties om een abonnement of licentie van Captivate aan te schaffen. Voor hulp bij het installeren en downloaden van de app, zie Gedownloade apps en bestanden zoeken.

Downloaden & Installeren

Waarom wordt Captivate niet gedownload?

Leer meer over download problemen oplossen met Captivate en andere Adobe-toepassingen.

Kan ik een proefkopie van Captivate downloaden?

Ja! U kunt een proefversie downloaden vanaf de pagina Downloads van Adobe. Meld uaanmet uw Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Zie proefversies van toepassingen behalve Creative Cloud downloaden en installeren voor gedetailleerde instructies.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmeldenom weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Captivate op een andere computer installeren?

U kunt Captivate op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen.

Algemene taken

Kan ik mijn project in HTML5 publiceren?

Ja. In het dialoogvenster Publiceren klikt u op HTML5 onder Uitvoerindeling. Voor stapsgewijze instructies raadpleegt u Projecten publiceren als HTML5-bestanden met Adobe Captivate.

Kan ik mijn project als MP4-bestanden publiceren?

Ja. Kies een van de slimme apparaten of YouTube-voorinstellingen. Of klik in de werkbalk op Publiceren > Publiceren op de computer en kies vervolgens Video uit het menu Publiceren als. Voor meer informatie zie Projecten publiceren als MP4-bestanden met Adobe Captivate.

Hoe kan ik ondertiteling toevoegen?

U kunt Captivate automatisch ondertiteling laten genereren tijdens de opnamen. U kunt de ondertiteling in dia's ook handmatig invoegen. Zie Ondertiteling bewerken en maken met Captivate.

Hoe start ik schermopname?

Kies Bestand > Nieuwe videodemo opnemen en kies vervolgens wat u wilt opnemen. Voor gedetailleerde instructies, zie Videodemonstraties opnemen met Adobe Captivate.

Captivate en andere toepassingen

Hoe kan ik mijn project publiceren in een LMS?

Wat is de Captivate Prime?

Adobe Captivate Prime is een Learning Management System (LMS) van Adobe. Meer informatie vindt u in Adobe Captivate Prime Help.

Wat is Captivate Draft?

Met de Adobe Captivate Draft-app voor iPad kunt u snel e-learninginhoud maken terwijl u onderweg bent. Leer hoe u de app kunt downloaden en ga aan de slag met uw eerste project.

Wat is het verschil tussen Captivate en Presenter?

Met Captivate kunt verschillende soorten e-learninginhoud maken zonder programmeren. Adobe Presenter is een eenvoudig gereedschap waarmee u video's kunt maken voor training en onderwijs. Kom meer te weten over Adobe Presenter.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

U kunt een proefversie van Captivate omzetten in een abonnement. Selecteer de abonnementsoptie op de Adobe Captivate -pagina. Voor meer informatie, zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over Captivate.

Hoe annuleer ik mijn abonnement? Kan ik Captivate nog steeds gebruiken nadat ik geannuleerd heb?

U kunt uw abonnement annuleren door contact op te nemen met Adobe-ondersteuning. Als u annuleert, kunt u de software niet meer gebruiken. Voor meer informatie, zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over Captivate.

Community

Meedoen aan de conversatie.