Gebruikersbibliotheekbestanden worden niet weergegeven in macOS

Leer hoe u met een van deze methoden toegang krijgt tot content in de gebruikersbibliotheekmap in macOS.

Methode 1

Start Finder en selecteer Ga. Selecteer in het uitgevouwen menu Bibliotheek om de gebruikersbibliotheekbestanden te bekijken.

Menu Ga

Tip:

Nadat u de map Bibliotheek hebt geopend, kunt u het pictogram Bibliotheek verslepen van bovenaan het venster naar het Dock, de zijbalk of de werkbalk, zodat de map gemakkelijk toegankelijk is.

Methode 2

1. Kies in Finder de optie Ga > Ga naar map.

2. In het dialoogvenster Ga naar map typt u ~/Library

3. Druk op Return. De map Bibliotheek wordt geopend en toont alle gebruikersbibliotheekbestanden.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online