Om problemen met uw Adobe-product op Windows op te lossen, moet u mogelijk verborgen bestanden en mappen zien. Volg de onderstaande stappen om verborgen bestanden, mappen en bestandsnaamextensies voor uw versie van Windows weer te geven.

Windows 8.x en 10

1. In Windows 8.x kiest u Bureaublad. In Windows 10 klikt u op de knop Start.

2. Open het Configuratiescherm.

3. Kies Mapopties onder Vormgeving en persoonlijke instellingen.

4. Klik op het pictogram Opties aan de rechterkant van het lint.

5. Selecteer het tabblad Weergave in het dialoogvenster Mapopties.

6. Selecteer Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven.

7. Schakel Extensies voor bekende bestandstypen verbergen uit en klik op OK.

Windows 7

1. Selecteer Start > Configuratiescherm.

2. Dubbelklik in het Configuratiescherm op Vormgeving en persoonlijke instellingen.

3. Dubbelklik in het dialoogvenster Vormgeving en persoonlijke instellingen op Mapopties of klik op Verborgen bestanden en mappen weergeven onder Mapopties.

4. Zorg dat de optie Verborgen bestanden en mappen weergeven in het dialoogvenster Mapopties is geselecteerd.

5. Klik op OK.

Windows Vista

1. Kies Organiseren > Map- en zoekopties in Windows Verkenner.

2. Klik op het tabblad Weergave in het dialoogvenster Mapopties.
  3. Selecteer Verborgen bestanden en mappen in Geavanceerde instellingen.

4. Maak de selectie van Extensies voor bekende bestandstypen verbergen ongedaan.

5. Klik op OK.

In de onderstaande Adobe Captivate-demo ziet u hoe u verborgen bestanden, mappen en alle bestandsnaamextensies in Windows Vista weergeeft. Zie Adobe Captivate-demo's weergeven in Knowledgebase-documenten voor meer informatie als u deze demo wilt bekijken.

Windows XP

1. Kies Extra > Mapopties in Windows Verkenner.

2. Klik op het tabblad Weergave in het dialoogvenster Mapopties.
  3. Selecteer Verborgen bestanden en mappen in Geavanceerde instellingen.

4. Maak de selectie van Extensies voor bekende bestandstypen verbergen ongedaan.

5. Klik op OK.

In de onderstaande Adobe Captivate-demo ziet u hoe u verborgen bestanden, mappen en alle bestandsnaamextensies in Windows XP weergeeft. Meer informatie over het weergeven van deze demo vindt u in Adobe Captivate-demo's weergeven in Knowledgebase-documente.