Fra og med Acrobat-utgaven av juli 2015, kan du kontrollere verktøyruten med en preferanse.

Slik lukker du verktøyruten for godt:

  1. Gå til Rediger > Innstillinger > Dokumenter.

    Innstillinger for å deaktivere verktøyruten
  2. Fjern avmerkingen for Åpne verktøyrute for hvert dokument.

  3. Klikk på OK.

Merk: Du skaffer deg Acrobat-oppdateringen ved å velge Hjelp > Se etter oppdateringer eller ved å laste ned installasjonsprogrammet.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet