Hvordan kan jeg kjøpe Acrobat DC?

Du kan kjøpe en lisens for Acrobat DC i appen, ved å følge lenken nederst til høyre.

Meldingen Prøvetid utløpt med lenken Kjøp nå vises nederst til høyre når Acrobat DC-prøvetiden er utløpt. Klikk på Kjøp nå og følg instruksjonene på skjermen.

Meldingen Prøvetid utløpt

Prøvetiden har utløpt. Kan jeg fortsatt bruke Acrobat DC til å se PDF-filene mine?

Ja, Acrobat DC lar deg vise PDF-filer selv om prøveperioden har utløpt. Du kan også bruke de gratis verktøyene, slik som Comment og Fill & Sign. Men for å kunne oppleve og bruke alle funksjonene til Acrobat DC, må du kjøpe en lisens.

OK, jeg har kjøpt Acrobat DC. Hvordan lisensierer jeg prøveversjonen av Acrobat DC?

Hvis du kjøpte Adobe Acrobat DC med en månedlig eller årlig betalingsplan, følger du trinnene under.

For Windows

Metode 1: For Acrobat DC-abonnement kjøpt med samme Adobe ID som ble brukt for å logge deg inn i Acrobat i prøvemodus eller for abonnement.

1. Klikk på knappen Aktiver i verktøysfeltet til høyre. Følgende bekreftelsesmelding vises.

Dialogboks for bekreftelse
  2. Klikk på OK. Start Acrobat DC på nytt for å aktivere det.

Metode 2: For Acrobat-abonnement kjøpt med en annen Adobe ID.

1. Klikk på knappen Aktiver i verktøysfeltet til høyre. Dialogboksen for Acrobat DC vises

Alternativer for Acrobat DC
  2. Velg det andre alternativet og klikk på Neste. Innloggingsskjermen vises.

Klikk på knappen Logg på
  3. Klikk på lenken Ikke din Adobe ID. Følgende dialogboks for innlogging vises.

Logg på
  4. Skriv inn den Adobe ID-en som du brukte når du kjøpte Acrobat DC-abonnementet, og klikk på Logg på. Dialogboksen Takk vises.

Dialogboksen Takk
  5. Klikk Fortsett. En bekreftelsesdialogboks vises.

Dialogboks for bekreftelse
  6. Klikk på OK for å lukke dialogboksen og start deretter Acrobat DC på nytt for å aktivere det.

Metode 3: For forbruker-serienummer for Acrobat DC.

1. Klikk på knappen Aktiver i verktøysfeltet til høyre. Dialogboksen for Acrobat DC vises

Aktivere Acrobat DC med serienummer
  2. Velg det tredje alternativet, oppgi serienummeret, og klikk på Neste. Dialogboksen Neste trinn dukker opp.

Fortsett med installasjonen
  3. Klikk på Fortsett.

Prøveversjonen av Acrobat DC er avinstallert, og et nytt, serienummerkompatibelt installasjonsprogram lastes ned for å fullføre installasjonen.

For Mac OS

1. Klikk på knappen Aktiver i verktøysfeltet til høyre. En dialogboks med informasjon vises. Klikk på OK.

Klikk OK
  2. Innloggingsskjermen vises. Klikk på knappen Logg på. (Klikk på lenken Ikke din Adobe ID dersom du kjøpte Acrobat DC-abonnementet med en annen Adobe ID enn den som vises.)

Klikk på knappen Logg på

Følgende dialogboks for innlogging vises dersom du klikker på Ikke din Adobe ID. Skriv inn Adobe ID-en og passordet du brukte til å kjøpe ditt Acrobat DC-abonnement, og klikk på Logg på.

Logg på
  3. Dialogboksen Takk vises.Klikk på Fortsett og start deretter Acrobat DC på nytt for å aktivere det.

Dialogboksen Takk

Jeg har kjøpt et Acrobat DC-serienummer. Kan jeg bruke det for en prøveversjon av Acrobat?

Hvis du har kjøpt et Acrobat DC-serienummer, må du laste ned og installere et separat Acrobat-installasjonsprogram.

Du må avinstallere prøveversjonen som allerede er installert på maskinen din før du kan installere nye Acrobat DC.

Kan jeg bruke Adobe Acrobat Reader DC nå som min Acrobat har utløpt?

Ja, du kan til enhver tid laste ned og installere Adobe Acrobat Reader DC.