Når du installerer eller oppdaterer Creative Cloud-apper (for eksempel Photoshop eller Bridge) ved hjelp av Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, ser du feilkode 146 eller feilkode 147. Feilsammendraget kan se slik ut:

Avslutningskode: 146
-------------------------------------- Sammendrag --------------------------------------
- 2 alvorlig(e) feil, 0 feil, 1 advarsel

ALVORLIG: Feil (kode = 146) i kommando «MoveDirectoryCommand» for pakke: «AdobePhotoshop17-Core_x64», versjon:17.0.0.88
ALVORLIG: Det oppstod en feil ved installering av pakke (navn: AdobePhotoshop17-Core_x64, versjon: 17.0.0.88). Feilkode: «146»
ADVARSEL: Kunne ikke flytte til katalogen «C:\adobeTemp\ETR5515.tmp\1\Application' to 'C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015.5»

Denne feilen oppstår vanligvis når installasjonsprogrammet ikke kan flytte en fil fra temp-mappen hvor den først ble lastet ned til.

Løsninger

Oppgrader til den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsappen

Hvis du vil oppdatere til Adobe Creative Cloud-skrivebordsappen, versjon 3.8.0.310 eller nyere, fjerner du Creative Cloud-appen ved å bruke avinstallasjonsprogrammet i Creative Cloud-appen. Etter du fjerner den, kan du laste ned og installere den gjeldende versjonen av skrivebordsprogrammet Creative Cloud.

Merk:

Hvis du mottar en melding som sier at du ikke kan avinstallere skrivebordsprogrammet Creative Cloud fordi den brukes av andre programmer, bruker du avinstallasjonsprogrammet og ikke skrivebordsprogrammet Creative Cloud sin avinstallasjonsfunksjon. Last ned og kjør skrivebordsprogrammet Creative Cloud sin avinstallasjonsfunksjon i steden.

Deaktiver midlertidig antivirus- eller sikkerhetsprogramvarer

Deaktiver midlertidig antivirus- eller sikkerhetsprogramvarer til Creative Cloud-appen er lastet ned og installert. Enkelte programvarer kan forstyrre opprettelsen av mappene som er nødvendige for installasjonsprosessen, noe som fører til denne feilen. Følgende informasjon viser deg hvordan du kan redigere sikkerhetsinnstillingene for to populære sikkerhetsprogramvarer:

Merk:

Koblingene til tredjeparts kilder i ovennevnte avsnitt oppgis kun som en ekstratjeneste. Kontakt leverandøres av ditt antivirus-/sikkerhetsprogram for spesifikke instruksjoner.

Fjern eventuelle skadede installasjoner

Det finnes eventuelt installasjonsoppføringer for Adobe-produktet du prøver å installere på systemet, som kan ha blitt skadet eller kan forårsake problemer med nye installasjoner. Kjør Adobe Creative Cloud Cleaner Tool for å fjerne slike installasjoner. Se Bruke Creative Cloud Cleaner Tool til å løse installasjonsproblemer for å få mer informasjon.

Opprett den nødvendige katalogen manuelt

Opprett katalogen som nevnes i feilmeldingen manuelt. I eksempelfeilen på toppen av siden, kunne du opprettet katalogen C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015.5 manuelt for å løse feilen.

Se gjennom Install.log-filen for mer informasjon om den oppståtte feilen. Se Nedlastings- og installeringsfeil for mer informasjon om å gjennomgå filen.

Merk:

Flere brukere med egendefinerte brukerkatalogplasseringer eller andre systemvariabler, har løst feilen ved å følge denne løsningen.

Kontroller filtillatelsene

Kontroller at filtillatelsene er angitt korrekt for mappene som opprettes. Se Kontroller filtillatelsene for mer informasjon.

Prøv en annen nedlastingslenke

Hvis ingen av løsningene ovenfor løser problemet, kan du prøve å laste ned programmet direkte. Du må skrive inn Adobe-ID og passord for å få tilgang til siden.