Finn ut hvordan du laster ned og installerer Creative Cloud-skrivebordsappen.

Last ned fra Adobe.com

Hvis du vil laste ned Creative Cloud-skrivebordsappen fra Adobe.com, følger du denne fremgangsmåten:

1. Klikk på knappen Last ned.

2. Følg veiledningen på skjermen.

Laste ned ved hjelp av direkte nedlastingskoblinger

Hvis du får problemer under nedlasting av Adobe Creative Cloud-skrivebordsappen fra Adobe.com, kan du prøve denne fremgangsmåten:

1. Bare klikk på en av nedlastingskoblingene nedenfor og lagre filen på maskinen for å komme i gang.

2. Dobbeltklikk den nedlastede filen for å trekke ut innholdet.

3. Gjør ett av følgende for å starte installeringen:

Windows: Dobbeltklikk på Setup.exe fra den ekstraherte mappen.

Mac OS: Dobbeltklikk på Installer fra den ekstraherte mappen.

4. Installasjonen begynner. Du kan se fremdriften til installasjonen.

install-progress
  5. Logg på med Adobe ID og passord, eller med konto i sosiale medier (Facebook eller Google).

Pålogging

Gratulerer! Creative Cloud-skrivebordsappen er installert på systemet ditt. Nå kan du enkelt bla gjennom, installere, starte og administrere enhver Creative Cloud-app eller tjeneste.