Finn ut hvordan du laster ned og installerer skrivebordsappen for Creative Cloud.

Slik laster du ned skrivebordsappen for Creative Cloud

Med skrivebordsappen for Adobe Creative Cloud kan du laste ned og installere Creative Cloud-apper. Følg instruksjonene nedenfor for å laste ned og installere appen.

Slik laster du ned skrivebordsappen for Creative Cloud fra adobe.com

1. Klikk på knappen Last ned.

Laste ned skrivebordsappen for Creative Cloud fra adobe.com
    Laste ned skrivebordsappen for Creative Cloud fra adobe.com
  2. Følg veiledningen på skjermen.

Slik laster du ned skrivebordsappen for Creative Cloud ved hjelp av direkte nedlastingskoblinger

Hvis du ikke kan laste ned skrivebordsappen for Adobe Creative Cloud fra adobe.com, kan du prøve denne fremgangsmåten:

1. Bare klikk på en av nedlastingskoblingene nedenfor og lagre filen på maskinen for å komme i gang.

a) Dobbeltklikk på filen du har lastet ned, for å pakke ut innholdet.

b) Start installasjonen ved å dobbeltklikke på Set-up.exe i den utpakkede mappen.

a) Dobbeltklikk på filen du har lastet ned, for å pakke ut innholdet.

b) Start installasjonen ved å dobbeltklikke på Installer i den utpakkede mappen.

2. Installasjonen begynner. Du kan se fremdriften til installasjonen.

Installere skrivebordsappen for Creative Cloud
    Installere skrivebordsappen for Creative Cloud
  3. Logg på med Adobe ID-en og passordet eller med en av de sosiale mediekontoene dine (Facebook eller Google).

Logg på med Adobe ID-en
    Logge på med Adobe ID-en eller en sosial mediekonto

Creative Cloud-skrivebordsappen er installert på systemet ditt. Nå kan du enkelt bla gjennom, installere, starte og administrere enhver Creative Cloud-app eller -tjeneste.

Vanlige spørsmål

Hvordan laster jeg ned individuelle apper med skrivebordsappen for Creative Cloud?

Hvis du vil vite hvordan du laster ned individuelle Creative Cloud-apper som for eksempel Photoshop, Illustrator, Lightroom CC og mer, ser du Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

Må jeg være tilkoblet for å få tilgang til skrivebordsappene?

Nei, skrivebordsappene i Creative Cloud, for eksempel Photoshop og Illustrator, installeres direkte på datamaskinen.Derfor trenger du ikke en kontinuerlig Internett-tilkobling for å bruke dem.

Du trenger en Internett-tilkobling den første gangen du installerer og lisensierer appene. Du kan bruke appene i frakoblet modus med en gyldig programvarelisens. Skrivebordsappene prøver å validere programvarelisensen din hver 30. dag.

Årlige medlemmer kan bruke appene i opptil 99 dager i frakoblet modus. Månedlige medlemmer kan bruke appene i opptil 30 dager i frakoblet modus.

Kan jeg velge en annen mappe for installasjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogram?

Det er ikke mulig å velge en annen mappe for installasjonen av Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogram. Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, delte ressurser og filer blir alltid lagret i samme diskpartisjon som inneholder operativsystemet. Du kan velge en annen mappe for installasjonen av de fleste Creative Cloud-programmene og for Creative Cloud Sync-plasseringen.