Laste ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Finn ut hvordan du laster ned og installerer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Slik laster du ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

1. Gå til Creative Cloud-nettstedet. Nedlastingen begynner umiddelbart.

Laste ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Hvis du bruker Windows, kan det hende du blir bedt om å lagre den nedlastede filen. Hvis du bruker macOS, kan du bli bedt om å gjennomføre nedlastingen.

2. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte installeringen:

macOS: Creative_Cloud_Installer.dmg

Windows: Creative_Cloud_Set-Up.exe

3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installeringen.

Merk:

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet installeres alltid på standardplasseringen. Du kan ikke angi en annen mappe eller stasjon.

Problemer med installeringen? Prøv alternative nedlastingskoblinger

Hvis du fortsatt har problemer med å laste ned eller installere appen, kan du prøve å bruke en direkte nedlastingskobling.

Følg instruksjonene nedenfor avhengig av operativsystemet ditt:

1. Finn ut hvilken versjon av Windows du har (64-bits eller 32-bits). Hvis du vet hvilken versjon du har, kan du gå rett til neste trinn.

2. Last ned installasjonsprogrammet for din versjon av Windows:

Windows 10
    (64-bits)

Windows 10
    (ARM)

Windows 8, 7
    (64-bits)

Windows 10, 8, 7
    (32-bits)

Det kan det hende du blir bedt om å lagre den nedlastede filen.

3. Høyreklikk på den nedlastede filen og velg Pakk ut alle.

4. Dobbeltklikk på Set-up.exe i den utpakkede mappen.

5. Logg på Adobe-kontoen for å begynne installasjonen, hvis du blir bedt om det. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Når du har installert Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, åpnes det automatisk. Du kan bruke det til å installere Creative Cloud-applikasjoner og mye mer.

1. Finn ut hvilken macOS du har. Hvis du vet hvilken versjon du har, kan du gå rett til neste trinn.

2. Last ned installasjonsprogrammet for din versjon av macOS:

macOS v10.12 eller nyere

Apple M1-datamaskiner

macOS v10.11 eller tidligere

Det kan det hende du blir bedt om å tillate nedlasting.

3. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å pakke ut innholdet.

4. Dobbeltklikk på Installer i den utpakkede mappen.

5. Logg på Adobe-kontoen din for å begynne installasjonen, hvis du blir bedt om det. Deretter følger du instruksjonene på skjermen.

Når du har installert Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, åpnes det automatisk. Du kan bruke det til å installere Creative Cloud-applikasjoner og mye mer.