Brukerveiledning Avbryt

Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

1. Brukerhåndbok for Creative Cloud
  2. Innføring i Creative Cloud
    1. Vanlige spørsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav for Creative Cloud
  3. Laste ned, installere, konfigurere og oppdatere
    1. Laste ned Creative Cloud-applikasjoner
    2. Åpne Creative Cloud-applikasjoner
    3. Arbeidsområdet Start
    4. Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner
    5. Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine
    6. Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    7. Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-applikasjoner
  4. Administrere kontoen
    1. Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
    2. Tilbakestill Adobe-passordet
    3. Endre Adobe-plan
    4. Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse
    5. Se, laste ned eller sende Adobe-fakturaer på e-post
    6. Korrigere en mislykket eller manglende betaling
    7. Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Bruke Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner
    2. Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner
    3. Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig
  6. Samarbeid og lagringstjenester
    1. Hva er nettsky-dokumenter?
    2. Nettsky-dokumenter | Vanlige spørsmål
    3. Opprette eller konvertere filer til nettsky-dokumenter
    4. Konfigurere nettsky-dokumenter som skal brukes frakoblet
    5. Gå tilbake til en tidligere versjon av et nettsky-dokument
    6. Dele arbeidet ditt for kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se nettsky-dokumentene mine når jeg er frakoblet?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeide om Creative Cloud Libraries og -mapper
    10. Vanlige spørsmål om samarbeid
    11. Synkroniser filene dine med skylagring
    12. Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har
    13. Angi alternativer for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapper
    1. Vanlige spørsmål | Mobilapplikasjoner
    2. Adobe Creative Cloud for mobil
  8. Enterprise og teams
    1. Opplæring og støtte for Enterprise
    2. Opplæring og støtte for Teams
    3. Hurtigstartveiledning for arbeidsgruppemedlemmer

Adobe anbefaler at du ikke avinstallerer Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Hvis du må avinstallere programvaren, må du laste ned de gitte avinstallasjonsprogrammene for å avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Hvorfor må du avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet?

Adobe råder sterkt at du ikke avinstallerer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Du kan imidlertid avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet hvis det for eksempel er skadet eller du har problemer med å installere en Creative Cloud-applikasjon.

Du kan for eksempel få følgende feilmelding under oppdatering av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet:

Kunne ikke oppdatere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Feilkode: 2)

Hvis du ser denne feilmeldingen, følger du trinnene nedenfor for å avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og deretter installere det på nytt:

Feilkode 2

Obs!

Hvis du må avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, kan du laste ned og kjøre avinstallasjonsverktøyet for operativsystemet ditt. Du må ha administratorrettigheter for å fullføre avinstalleringen.

Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på Windows

Merk:

Forsikre deg om at alle filene er synkronisert, før du kjører avinstallasjonsprogrammet. Filer som ikke er synkronisert med Creative Cloud-kontoen, kan gå tapt.

1. Last ned avinstallasjonsprogrammet for din versjon av Windows:

Windows 10, 8, 7 (64-bits)

Windows 10
    (ARM)

Windows 10, 8, 7
    (32-bits)

2. Pakk ut innholdet i zip-filen.

3. Dobbeltklikk på den kjørbare filen.

Det kan det hende du blir bedt om å gi avinstallasjonsprogrammet tillatelse til å fortsette.

4. Installasjonsprogrammet ber deg om å bekrefte at du vil avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Gå gjennom meldingen og velg Avinstaller.

Klikk på Avinstaller

5. Avinstallasjonsprogrammet fjerner applikasjonen fra datamaskinen og viser en bekreftelsesmelding. Velg Lukk.

Bekreftelse på en vellykket avinstallering

6. Last ned og installer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på macOS

Merk:

Forsikre deg om at alle filene er synkronisert, før du kjører avinstallasjonsprogrammet. Filer som ikke er synkronisert med Creative Cloud-kontoen, kan gå tapt.

1. Last ned avinstallasjonsprogrammet for din versjon av macOS:

macOS v10.12 eller nyere

Apple M1-datamaskiner

macOS v10.11 eller tidligere

2. Pakk ut innholdet i zip-filen.

3. Dobbeltklikk på installasjonsfilen Creative Cloud Uninstaller.app.

4. Avhengig av sikkerhetsinnstillingene dine, kan du få en advarsel om å åpne avinstallasjonsprogrammet fra den tilknyttede DMG-filen. Velg Åpne for å fortsette.

Bekreft at du vil åpne applikasjonen fra diskbildet

5. Installasjonsprogrammet ber deg om å bekrefte at du vil avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Gå gjennom meldingen og velg Avinstaller.

Avinstaller på Mac

6. Avinstallasjonsprogrammet fjerner applikasjonen fra datamaskinen og viser en bekreftelsesmelding. Velg Lukk.

Bekreftelse av avinstallasjon

7. Last ned og installer Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet i stillhet (bare enterprise)

Merk:

Forsikre deg om at alle filene er synkronisert, før du kjører avinstallasjonsprogrammet. Filer som ikke er synkronisert med Creative Cloud-kontoen, kan gå tapt.

Følg trinnene nedenfor for å avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet fra SCCM i stillhet.

1. Opprett en mappe på datamaskinen som har en SCCM-server, og legg avinstallasjonsprogrammet for Creative Cloud i mappen. Du kan velge EXE-filen fra en hvilken som helst maskin som har det nyeste Creative Cloud-skrivebordsprogrammet installert. Du finner EXE-filen her:

• WindowsC:\Programfiler (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\Utils\Creative Cloud Uninstaller.exe
    • macOS/Applications/Utilities/Adobe Creative Cloud/Utils/Creative Cloud Uninstaller.app/Contents/MacOS/Creative Cloud Uninstaller
  2. Opprett en ny pakke og bruk mappen som du opprettet i trinnet ovenfor som kilde.

3. Opprett et program og bruk kommandoen Creative Cloud Uninstaller.exe –u for å avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

4. Kjør dette programmet fra distribusjonspunktet på alle klientmaskinene du vil avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på.

Obs!

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kan bare avinstalleres hvis alle Creative Cloud-applikasjonene (som Photoshop, Illustrator og Premiere Pro) allerede er avinstallert fra systemet.