Når en aktiv synkronisering pågår, og du trykker på Pause og så starter datamaskinen eller Creative Cloud-programmet på nytt, vil Filer-panelet tømmes, og vise et fremdriftshjul som fortsetter å snurre kontinuerlig.

Filer-panelet med et fremdriftshjul som snurrer
Filer-panel | Fremdriftshjul fortsetter å snurre

Løsning

Prøv løsningen under for å feilsøke problemet.

Løsning 1

Hold nede Ctrl-tasten mens du trykker på Avslutt-knappen under Innstillinger. Dette steget avslutter alle CCDA-relaterte prosesser sammen, som Adobe Desktop Service, CoreSync, osv.

Løsning 2

Avinstaller Creative Cloud-programmet ved å bruke avinstallasjonsprogrammet som er tilgjengelig på https://helpx.adobe.com/creative-cloud/help/uninstall-creative-cloud-desktop-app.html, og installer deretter på nytt.

Merk:

Omstart av Windows eller MAC er påkrevd.