Lær hvordan du installerer den nyeste versjonen av Adobe FrameMaker og Adobe RoboHelp etter å ha lastet den ned fra Adobe.com og også finne ressurser for å feilsøke feilkoder.

Laste ned og installere fra Adobe.com

1. Last ned produktet fra Adobe.com.

2. Åpne installasjonsfilen du lastet ned fra Adobes webområde.

3. Naviger til Set-up.exe i produktmappen.

4. Dobbeltklikk på Set-up.exe for å kjøre filen.

5. Når installasjonsvinduet åpnes, logger du på med Adobe ID-en og passordet hvis du ikke allerede er logget på.

6. Følg instruksjonene til installasjonen er fullført.

Installer fra DVD (2019 og tidligere utgivelser)

Merk:

Installasjon fra DVD støttes bare for 2019 og tidligere utgivelser av FrameMaker og RoboHelp. Den siste utgaven er bare tilgjengelig via Adobe.com med abonnement.

1. Sett inn DVD-en i DVD-stasjonen.

2. Naviger til Set-up.exe i produktmappen.

3. Dobbeltklikk på Set-up.exe for å kjøre filen.

4. Når installasjonsvinduet åpnes, logger du på med Adobe ID-en og passordet hvis du ikke allerede er logget på.

5. Følg instruksjonene til installasjonen er fullført.