Lær hvordan du installerer programmet fra en DVD, laster det ned fra adobe.com og finner ressurser for å feilsøke feilkoder.

Installere fra DVD

1. Sett inn DVD-en i DVD-stasjonen.

2. Naviger til Set-up.exe i produktmappen.

3. Dobbeltklikk på Set-up.exe for å kjøre filen.

4. Når installasjonsvinduet åpnes, logger du på med Adobe ID-en og passordet hvis du ikke allerede er logget på.

5. Følg instruksjonene til installasjonen er fullført.

Laste ned og installere fra adobe.com

1. Last ned produktet fra adobe.com.

2. Åpne installasjonsfilen du lastet ned fra Adobes webområde.

3. Naviger til Set-up.exe i produktmappen.

4. Dobbeltklikk på Set-up.exe for å kjøre filen.

5. Når installasjonsvinduet åpnes, logger du på med Adobe ID-en og passordet hvis du ikke allerede er logget på.

6. Følg instruksjonene til installasjonen er fullført.