Finn løsningen for feilkoden

Finn raskt en bestemt feilkode eller -melding: Du kan raskt finne feilen i dette dokumentet ved hjelp av Finn-funksjonen i nettleseren. Trykk på Cmd+F (Mac OS) eller Ctrl+F (Windows).

Feilkode Beskrivelse Løsning
1, P1 Kunne ikke installere/oppdatere kjernekomponenter Last ned den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet og prøv på nytt.
2, P2 Kunne ikke installere/oppdatere kjernekomponenter Last ned den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet og prøv på nytt.
21, P21 Systemet oppfyller ikke kravene. Oppgrader systemet til minimum systemkrav som kreves for å installere programmet. Du finner mer informasjon i Systemkrav.
23, P23 Ikke nok harddiskplass. Frigjør litt plass og klikk på Prøv igjen.
41, P41 Får ikke tilgang til en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
42, P42 Får ikke tilgang til en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
43, P43 Kan ikke kopiere en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
44, P44 Kan ikke opprette en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
45, P45 Får ikke tilgang til en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
46, P46 Får ikke tilgang til en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
47, P47 Får ikke tilgang til en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
48, P48 Får ikke tilgang til en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
49, P49 Får ikke tilgang til en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
50, P50 Kunne ikke installere kjernekomponentene. Last ned den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet og prøv på nytt.
81, P81 En annen utgave av installasjonsprogrammet kjører. Vent til installasjonsprogrammet er ferdig og prøv igjen.
82, P82 Adobe Application Manager kjører. Vent til Adobe Application Manager er ferdig og prøv på nytt.
86. P86 En annen utgave av installasjonsprogrammet kjører. Avslutt installasjonsprogrammet og prøv på nytt.
87, P87 En annen utgave av installasjonsprogrammet kjører. Vent til installasjonsprogrammet er ferdig og prøv igjen.
101, C101 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det en gang til.
102, C102 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det en gang til.
103, C103 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det en gang til.
105, C105 Kan ikke installere/avinstallere produktet
Klikk Prøv på nytt for å installere/ avinstallere det på nytt. Du finner mer informasjon i Kan ikke installere Adobe-apper | Feil 105.
106, C106 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
107, C107 Nedlastingen er skadet. Klikk Prøv igjen for å laste ned og installere en gang til.
108, C108 En annen utgave av installasjonsprogrammet kjører. Vent til installasjonsprogrammet er ferdig og prøv igjen.
109, C109 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
110, C110 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det en gang til.
113, C113
Når ikke Adobe-serverne.
Sjekk Internett- og brannmurinnstillingene og prøv på nytt.Du finner mer informasjon i Avansert feilsøking av tilkobling.
114, C114 Kan ikke pakke ut filene.
Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
115, C115 Nedlastingen er skadet. Klikk Prøv igjen for å laste ned og installere en gang til.
116, C116 Nedlastingen er skadet. Prøv å deaktivere antivirusprogramvaren på systemet ditt.
117, C117 Nettverkstilkoblings- eller stabilitetsproblemer. Du finner mer informasjon i Kritisk feil 117 under nedlasting.
119, C119 Serveren svarer ikke. Sjekk Internett- og brannmurinnstillingene og prøv på nytt.Du finner mer informasjon i Avansert feilsøking av tilkobling.
120, C120 Ikke nok harddiskplass. Frigjør litt plass og klikk på Prøv igjen.
121, C121 Feil ved skriving til midlertidig filplassering. Fiks tillatelsene for den midlertidige plasseringen.
122, C122 Når ikke Adobe-serverne. Sjekk Internett- og brannmurinnstillingene og prøv på nytt.Du finner mer informasjon i Avansert feilsøking av tilkobling.
123, C123 Feil tillatelse for /tmp-mappen
Se Installasjonen mislyktes | Avslutningskode 123.
124, C124 Når ikke Adobe-serverne.
Sjekk Internett- og brannmurinnstillingene og prøv på nytt.Du finner mer informasjon i Avansert feilsøking av tilkobling.
125, C125 Når ikke Adobe-serverne.

Sjekk Internett- og brannmurinnstillingene og prøv på nytt.Du finner mer informasjon i Avansert feilsøking av tilkobling.
126, C126 Nedlastingen er skadet. Klikk Prøv igjen for å laste ned og installere en gang til.
127, C127 Kan ikke pakke ut filene.

Gjør følgende:

• Kontroller tillatelse for adobetemp-mappen på banen [Win] <system drive>/adobetemp eller [macOS] <system drive>\adobetemp.
  • Deaktivere antivirusprogrammet i systemet
128, C128 Nedlastingen er skadet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det en gang til.
130, C130 Kan ikke installere produktet.
Avinstaller produktet du prøver å installere, med verktøyet Adobe Cleaner. Deretter kan du prøve å installere produktet på nytt.
132, C132 Kan ikke installere produktet i rotkatalogen.
Velg en annen installasjonsplassering i preferansene og prøv på nytt.
133, C133 Ikke nok harddiskplass. Frigjør litt plass og prøv på nytt.
135, C135 Kan ikke avinstallere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å avinstallere
136, C136

Kan ikke installere produktet.

Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
137, C137 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
138, C138 Systemet har lite minne.
Start systemet på nytt og prøv å installere det en gang til.
139, C139 Nedlastingen er skadet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
140, C140 Kan ikke installere produktet i den valgte plasseringen på grunn av tillatelsesfeil. Velg en annen installasjonsplassering i preferansene og prøv på nytt.
141, C141 Kan ikke installere produktet.
Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
142, C142 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
143, C143 Nedlastingen er skadet. Klikk Prøv igjen for å laste ned og installere en gang til.
144, C144 Nedlastingen er skadet. Klikk Prøv igjen for å laste ned og installere en gang til.
145, C145 Filen finnes på installasjonsbanen.  Gi filen et nytt navn eller slett den og prøv på nytt.Du finner mer informasjon om filen i Mer informasjon.
146, C146 Kan ikke flytte filen. Se Feilkode 146 under installasjon av Adobe-apper.
147, C147 Kan ikke kopiere filen. Kontroller tillatelsene og prøv på nytt. Du finner mer informasjon om banen i Mer informasjon.
149, C149 Kan ikke slette katalogen. Gi katalogen et nytt navn eller slett den og prøv på nytt.Du finner mer informasjon om katalogen i Mer informasjon.
150, C150 Kan ikke slette filen. Gi filen et nytt navn eller slett den og prøv på nytt. Du finner mer informasjon om filen i Mer informasjon.
151, C151 Kan ikke opprette den symbolske koblingen. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere den på nytt.
152, C152 Kan ikke slette den symbolske koblingen. Kontroller tillatelsene og prøv på nytt. Du finner mer informasjon om filen i Mer informasjon.
153, C153 Får ikke tillatelse for en fil eller mappe i macOS. Kontroller tillatelsene og prøv på nytt. Du finner mer informasjon om filen eller mappen i Mer informasjon.
156, C156 Kan ikke opprette den symbolske koblingen. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere den på nytt.
157, C157 Kan ikke slette den symbolske koblingen. Kontroller tillatelsene og prøv på nytt.Du finner mer informasjon om filen i Mer informasjon.
160, C160 Kan ikke opprette registernøkkel. Kontroller tillatelsene og prøv på nytt.  Du finner mer informasjon om registernøkkelen i Mer informasjon.
171, C171 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
176, C176 Kan ikke installere det på en nettverksstasjon. Velg en annen installasjonsplassering i preferansene og prøv på nytt.
177, C177 Den valgte installasjonsbanen er for lang. Velg en annen installasjonsplassering i preferansene og prøv på nytt.
178, C178 Installasjonsbanen inneholder ugyldige tegn. Velg en annen installasjonsplassering i preferansene og prøv på nytt.
179, C179 Installasjonsbanen er ugyldig.  Velg en annen installasjonsplassering i preferansene og prøv på nytt.
180, C180 Installasjonsspråket er ugyldig. Velg et annet installasjonsspråk og prøv å installere det på nytt.
181, C181 Installasjonsbanen er ugyldig. Velg en annen installasjonsplassering i preferansene og prøv på nytt.
182, C182 Den opprettede pakken inneholder ikke pakken som skal installeres. Opprett pakken på nytt og prøv å installere den en gang til.
183, C183 Kan ikke installere produktet.
Klikk Prøv igjen for å laste ned og installere en gang til.
184, C184 Fil låst av en annen prosess
Start systemet på nytt og prøv å installere det en gang til.
188, C188 Versjonen av kjernekomponentene som er installert på systemet, er ikke kompatibel med det aktuelle installasjonsprogrammet. Last ned den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet og prøv på nytt
189, C189 Ikke nok harddiskplass.
Frigjør litt plass og prøv på nytt.
190, C190 Systemet oppfyller ikke kravene. Oppgrader systemet til minimum systemkrav som kreves for å installere programmet. Du finner mer informasjon i Systemkrav.
191, C191 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
192, C192 En nyere versjon av programmet er allerede installert. Avinstaller versjonen som er installert på systemet ditt, og prøv på nytt.
193, C193 Installasjonen kan ikke fortsette. Kan ikke installere 64-bitersversjonen av programmet på en 32-bitersmaskin.
194, C194 Installasjonen kan ikke fortsette fordi flere brukere er logget på dette systemet. Logg av disse brukerne fra systemet og prøv på nytt.
195, C195 Systemet oppfyller ikke kravene.
Oppgrader systemet til minimum systemkrav som kreves for å installere programmet. Du finner mer informasjon i Systemkrav.
196, C196 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
201, P201 Det er problemer med nedlastingsprosessen. Se Nettverks- og tilkoblingsproblemer.
205, P205 Det er problemer med nedlastet fil.
Se Nettverks- og tilkoblingsproblemer.
206, P206 Nettverkstilkoblingen er utilgjengelig eller serveren kan ikke nås. Se Nettverks- og tilkoblingsproblemer.
207, P207 Serveren svarer ikke. Se Nettverks- og tilkoblingsproblemer.
208, P208 Det er problemer med nedlastet fil på grunn av begrenset harddiskplass. Frigjør litt plass og prøv på nytt.
209, P209 Du har ikke tillatelse til å laste ned filen til dette systemet. Kontroller tillatelsene og prøv på nytt.
301, C301 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
303, C303 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
304, C304 Installasjonen fungerer ikke lenger. Last ned den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet og prøv på nytt
404, C404 Påkrevet OS-komponent mangler. Se Feil: api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler.

Finn feilkoden din

Finn feilkoden din i feilmeldingen eller i installasjonsprogrammets logger.

Mer informasjon-kobling i feilmeldingen

Når du klikker på koblingen Mer informasjon i feilmeldingen, ser du feilkoden som appen bruker til å identifisere problemet. Du kan også se annen viktig informasjon, for eksempel banen til det aktuelle filnavnet eller registerverdien.

Mer informasjon
Et eksempel på detaljer som Mer informasjon-koblingen gir.

Installasjonsprogramlogger

Søk etter Install.log-filen på følgende plassering:

• Windows 7, 8 og 10 (64 bit): C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers
  • Windows 7, 8 og 10 (32 bit): C:\Program Files\Common Files\Adobe\Installers
  • Mac OS: /Library/logs/Adobe/Installers/

Finner du ikke feilkoden din?

Se Installasjonsfeilkoder og -meldinger for å få mer informasjon om andre installasjonsfeilkoder.