Finn løsningen for feilkoden

Finn raskt en bestemt feilkode eller -melding: Du kan raskt finne feilen i dette dokumentet ved hjelp av Finn-funksjonen i nettleseren. Trykk på Cmd+F (Mac OS) eller Ctrl+F (Windows).

Feilkode Beskrivelse Løsning
1 Kunne ikke installere/oppdatere kjernekomponenter Last ned den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet og prøv på nytt.
2 Kunne ikke installere/oppdatere kjernekomponenter Last ned den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet og prøv på nytt.
21 Systemet oppfyller ikke kravene. Oppgrader systemet til minimum systemkrav som kreves for å installere programmet. Du finner mer informasjon i Systemkrav.
23 Ikke nok harddiskplass. Frigjør litt plass og klikk på Prøv igjen.
41 Får ikke tilgang til en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
42 Får ikke tilgang til en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
43 Kan ikke kopiere en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
44 Kan ikke opprette en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
45 Får ikke tilgang til en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
46 Får ikke tilgang til en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
47 Får ikke tilgang til en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
48 Får ikke tilgang til en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
49 Får ikke tilgang til en kritisk fil / katalog. Klikk på Prøv på nytt for å installere den på nytt.
50 Kunne ikke installere kjernekomponentene. Last ned den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet og prøv på nytt.
81 En annen utgave av installasjonsprogrammet kjører. Vent til installasjonsprogrammet er ferdig og prøv igjen.
82 Adobe Application Manager kjører. Vent til Adobe Application Manager er ferdig og prøv på nytt.
86 En annen utgave av installasjonsprogrammet kjører. Avslutt installasjonsprogrammet og prøv på nytt.
87 En annen utgave av installasjonsprogrammet kjører. Vent til installasjonsprogrammet er ferdig og prøv igjen.
101 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
102 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
103 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
105 Kan ikke installere/avinstallere produktet
Klikk på Prøv på nytt for å installere/avinstallere det på nytt. Du finner mer informasjon i Kan ikke installere Adobe-apper | Feil 105.
106 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
107 Nedlastingen er skadet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
108 En annen utgave av installasjonsprogrammet kjører. Vent til installasjonsprogrammet er ferdig og prøv igjen.
109 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
110 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
113
Når ikke Adobe-serverne.
Sjekk Internett- og brannmurinnstillingene og prøv på nytt.Du finner mer informasjon i Avansert feilsøking av tilkobling.
114 Kan ikke pakke ut filene.
Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
115 Nedlastingen er skadet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
116 Nedlastingen er skadet. Prøv å deaktivere antivirusprogramvaren på systemet ditt.
117 Nettverkstilkoblings- eller stabilitetsproblemer. Du finner mer informasjon i Kritisk feil 117 under nedlasting.
119 Serveren svarer ikke. Sjekk Internett- og brannmurinnstillingene og prøv på nytt.Du finner mer informasjon i Avansert feilsøking av tilkobling.
120 Ikke nok harddiskplass. Frigjør litt plass og klikk på Prøv igjen.
121 Feil ved skriving til midlertidig filplassering. Fiks tillatelsene for den midlertidige plasseringen.
122 Når ikke Adobe-serverne. Sjekk Internett- og brannmurinnstillingene og prøv på nytt.Du finner mer informasjon i Avansert feilsøking av tilkobling.
123 Uriktig tillatelse i /tmp-mappen
Se Installasjonen mislyktes | Avslutningskode 123.
124 Når ikke Adobe-serverne.
Sjekk Internett- og brannmurinnstillingene og prøv på nytt.Du finner mer informasjon i Avansert feilsøking av tilkobling.
125 Når ikke Adobe-serverne.

Sjekk Internett- og brannmurinnstillingene og prøv på nytt.Du finner mer informasjon i Avansert feilsøking av tilkobling.
126 Nedlastingen er skadet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
127 Kan ikke pakke ut filene.

Gjør følgende:

• Kontroller tillatelse for adobetemp-mappen på banen [Win] <system drive>/adobetemp eller [macOS] <system drive>\adobetemp.
  • Deaktivere antivirusprogrammet i systemet
128 Nedlastingen er skadet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
130 Kan ikke installere produktet.
Avinstaller produktet du prøver å installere, med  Adobe Cleaner Tool. Deretter kan du prøve å installere produktet på nytt.
132 Kan ikke installere produktet i rotkatalogen.
Velg en annen installasjonsplassering i preferansene og prøv på nytt.
133 Ikke nok harddiskplass. Frigjør litt plass og prøv på nytt.
135 Kan ikke avinstallere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å avinstallere
136

Kan ikke installere produktet.

Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
137 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
138 Systemet har lite minne.
Start systemet på nytt og prøv å installere det en gang til.
139 Nedlastingen er skadet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
140 Kan ikke installere produktet i den valgte plasseringen på grunn av tillatelsesfeil. Velg en annen installasjonsplassering i preferansene og prøv på nytt.
141 Kan ikke installere produktet.
Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
142 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
143 Nedlastingen er skadet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
144 Nedlastingen er skadet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
145 Filen finnes på installasjonsbanen.  Gi filen et nytt navn eller slett den og prøv på nytt.Du finner mer informasjon om filen i Mer informasjon.
146 Kan ikke flytte filen. Se Feilkode 146 under installasjon av Adobe-apper.
147 Kan ikke kopiere filen. Kontroller tillatelsene og prøv på nytt. Du finner mer informasjon om banen i Mer informasjon.
149 Kan ikke slette katalogen. Gi katalogen et nytt navn eller slett den og prøv på nytt.Du finner mer informasjon om katalogen i Mer informasjon.
150 Kan ikke slette filen. Gi filen et nytt navn eller slett den og prøv på nytt. Du finner mer informasjon om filen i Mer informasjon.
151 Kan ikke opprette den symbolske koblingen. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere den på nytt.
152 Kan ikke slette den symbolske koblingen. Kontroller tillatelsene og prøv på nytt. Du finner mer informasjon om filen i Mer informasjon.
153 Får ikke tillatelse for en fil eller mappe i macOS. Kontroller tillatelsene og prøv på nytt. Du finner mer informasjon om filen eller mappen i Mer informasjon.
156 Kan ikke opprette den symbolske koblingen. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere den på nytt.
157 Kan ikke slette den symbolske koblingen. Kontroller tillatelsene og prøv på nytt.Du finner mer informasjon om filen i Mer informasjon.
160 Kunne ikke opprette av en registernøkkel. Kontroller tillatelsene og prøv på nytt.  Du finner mer informasjon om registernøkkelen i Mer informasjon.
171 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
176 Kan ikke installere det på en nettverksstasjon. Velg en annen installasjonsplassering i preferansene og prøv på nytt.
177 Den valgte installasjonsbanen er for lang. Velg en annen installasjonsplassering i preferansene og prøv på nytt.
178 Installasjonsbanen inneholder ugyldige tegn. Velg en annen installasjonsplassering i preferansene og prøv på nytt.
179 Installasjonsbanen er ugyldig.  Velg en annen installasjonsplassering i preferansene og prøv på nytt.
180 Installasjonsspråket er ugyldig. Velg et annet installasjonsspråk og prøv å installere det på nytt.
181 Installasjonsbanen er ugyldig. Velg en annen installasjonsplassering i preferansene og prøv på nytt.
182 Den opprettede pakken inneholder ikke pakken som skal installeres. Opprett pakken på nytt og prøv å installere den en gang til.
183 Kan ikke installere produktet.

Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.

Hvis feilen oppsto under installasjon av Adobe XD i Windows, se Feilkode 183 når du installerte Adobe XD i Windows.

184 Fil låst av en annen prosess
Start systemet på nytt og prøv å installere det en gang til.
188 Versjonen av kjernekomponentene som er installert på systemet, er ikke kompatibel med det aktuelle installasjonsprogrammet. Last ned den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet og prøv på nytt
189 Ikke nok harddiskplass.
Frigjør litt plass og prøv på nytt.
190 Systemet oppfyller ikke kravene. Oppgrader systemet tilminimumsystemkrav som stilles for å installere programmet. Du finner mer informasjon i Systemkrav.
191 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.For mer informasjon, se Feilkode 191 når Creative Cloud-apper installeres | Windows.
192 En nyere versjon av programmet er allerede installert. Avinstaller versjonen som er installert på systemet ditt, og prøv på nytt.
193 Installasjonen kan ikke fortsette. Kan ikke installere64-bitersapplikasjonsversjon på en 32-biters maskin.
194 Installasjonen kan ikke fortsette fordi flere brukere er logget på dette systemet. Logg av disse brukerne fra systemet og prøv på nytt.
195 Systemet oppfyller ikke kravene.
Oppgrader systemet tilminimumsystemkrav som stilles for å installere programmet. Du finner mer informasjon i Systemkrav.
196 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
201 Det er problemer med nedlastingsprosessen. Se Nettverks- og tilkoblingsproblemer.
205 Det er problemer med nedlastet fil.
Se Nettverks- og tilkoblingsproblemer.
206 Nettverkstilkoblingen er utilgjengelig eller serveren kan ikke nås. Se Nettverks- og tilkoblingsproblemer.
207 Serveren svarer ikke. Se Nettverks- og tilkoblingsproblemer.
208 Det er problemer med nedlastet fil på grunn av begrenset harddiskplass. Frigjør litt plass og prøv på nytt.
209 Du har ikke tillatelse til å laste ned filen til dette systemet. Kontroller tillatelsene og prøv på nytt.
301 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
303 Kan ikke installere produktet. Klikk på Prøv på nytt for å laste ned og installere det på nytt.
304 Installasjonen fungerer ikke lenger. Last ned den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet og prøv på nytt
306 Kan ikke installere/oppdatere produktet Last ned den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet ved hjelp av direkte nedlastingskoblinger og prøv på nytt.
404 Påkrevet OS-komponent mangler. Se Feil:api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler.
500 Pakken kunne ikke installeres. Aktiver Windows-brannmuren. Klikk på Prøv igjen for å laste ned og installere appen en gang til.
501 Pakken kunne ikke installeres fordi ressurser som den endrer, er i bruk. Lukk app(er) som er rapportert i feilloggen.Se Feilkode 501 under installasjon av Creative Cloud-apper i Windows.
502 Ikke nok harddiskplass. Frigjør litt plass i standardappen til Windows og prøv på nytt.
503 Pakken er allerede installert.  Se Feilkode 503 under installasjon av Creative Cloud-apper i Windows.
504
  • Pakkedistribusjon er blokkert av Programkontroll-policyer.
  • Pakkedistribusjonen er blokkert av «Tillat distribusjonsoperasjoner i spesielle profiler»-policyen.

Konfigurer roaming brukerprofiler for å distribuere denne pakken for brukere på nettverket ditt. Se Distribuer roaming-brukerprofiler for å lære hvordan du konfigurerer roaming-brukerprofiler på brukerkontoer. Kontakt om nødvendig systemadministratoren.

Hvis det ikke er konfigurert noen policyer på systemet ditt, og du fortsatt ser denne feilen, kan du være logget inn med en midlertidig profil. Logg av og logg på igjen, og prøv en gang til.

505 Kunne ikke senke privilegier.

1. Avinstaller Beyondtrust Powerbroker.

2. Start maskinen på nytt.

3. Bruk alle systemoppdateringer.

4. For ekstern distribusjon med Administrasjonskonsoll-pakken, må du kontrollere at pakken kjøres under lokal systemkontekst.

506 Installer policyfeil. Se Feilkode 506 under installasjon av Creative Cloud-apper i Windows.

Finn feilkoden din

Finn feilkoden din i feilmeldingen eller i installasjonsprogrammets logger.

Mer informasjon-kobling i feilmeldingen

Når du klikker på koblingen Mer informasjon i feilmeldingen, ser du feilkoden som appen bruker til å identifisere problemet. Du kan også se annen viktig informasjon, for eksempel banen til det aktuelle filnavnet eller registerverdien.

Mer informasjon
Et eksempel på detaljer som Mer informasjon-koblingen gir.

Installasjonsprogramlogger

Søk etter Install.log-filen på følgende plassering:

• Windows 7, 8 og 10 (64 bit): C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers
  • Windows 7, 8 og 10 (32 bit): C:\Program Files\Common Files\Adobe\Installers
  • Mac OS: /Library/logs/Adobe/Installers/

Finner du ikke feilkoden din?

Se Installasjonsfeilkoder og -meldinger for å få mer informasjon om andre installasjonsfeilkoder.