Illustrator-oppdateringen (versjon 19.0.1) retter kritiske feil som forårsaker problemer og krasjer i Illustrator CC 2015 (versjon 19.0.0, juni 2015).

Viktig: Hvis du har installert Illustrator CC 2015, og en oppdatering er tilgjengelig i Adobe Creative Clouds skrivebordsprogram, bør du oppdatere ved å klikke på Oppdater, slik at du mottar viktige, kritiske feilrettinger.

Lagre for webdialog

Illustrator CC 2015 krasjet under bruk av Lagre for webdialog. Denne feilen har blitt fikset.

SVG- eller SVGZ-filer

Hvis SVG- eller SVGZ-filer ble lagret med Multiple Artboards-alternativet markert, vil filene se tomme ut når de åpnes neste gang. Denne feilen har blitt fikset.

Eldre dokumenter

Illustrator CC 2015 krasjer når den prøver å lagre eldre dokumenter. Denne feilen har blitt fikset.

Forsinkelser under åpning av filer

Det tar lenger tid å åpne enkelte filer. Når denne rettingen (versjon 19.0.1) er brukt, kan du kopiere og lagre innholdet i filen til en ny fil. Fortsett å jobbe på den nye filen.

GPU-feil og -krasjer

Følgende feil har blitt fikset for GPU-relaterte problemer:

Mac-feil:

• En krasj oppstår under bruk av Bristle Brush, Lasso-verktøyet og verktøy som oppretter en tom bane for merknad.
  • Trykksensitive pensler svarer ikke som forventet i GPU-modus
  • Ved prosessering av opp- og ned-pilene, under tegning av et objekt (polygoner som stjerner), øker antallet tegnede sider uventet raskt.
  • Artboard eller Bleed Lines er ikke synlig hvis lerretets farge er satt til hvit.
  • Et tilbakefall til CPU-gjengivelse oppstår hvis det oppdages en OpenGL-feil. Brukere varsles med en dialogboks.

Windows-feil:

• Et tilbakefall til CPU-gjengivelse oppstår hvis det oppdages en OpenGL-feil. Brukere varsles med en dialogboks.

Filer fra Adobe Line CC

Brukere kan ikke endre oppløsningen til filer som opprettes i Adobe Line CC og så sendes til Illustrator. Feilen har nå blitt fikset.