Bakgrunn

Hvis du har lastet ned Megapack-pensler fra Kyle T. Webster før 17. februar 2018, må du laste ned og installere en oppdatering for denne pakken. Megapack-versjonen er allerede oppdatert hvis du har installert den på eller etter 17. april 2018.

Megapack-oppdatering våren 2018
Pensler oppdatert eller lagt til i Megapack den 17. april 2018

Installer den nyeste Megapack

1. I Photoshop velger du Vindu > Pensler for å vise Pensler-panelet.

2. I Pensler-panelet går du til undermenyen () og velger Få flere pensler. Du kan eventuelt også høyreklikke på pen pensel som er oppført i Pensler-panelet, og deretter velge Få flere pensler fra hurtigmenyen.

3. Kyles nedlastingsside for penselpakker åpnes i nettleseren. Der kan du laste ned Megapack.

4. Pass på at Photoshop kjører, og dobbeltklikk på den nedlastede megapack.abr-filen.

Photoshop installerer den nyeste Megapack-versjonen.

Installere bare reparerte pensler

Flere av penslene i Megapack hadde teksturproblemer med fliser den første gangen pakken ble gjort tilgjengelig for Creative Cloud-medlemmer i oktober 2017. Disse penslene er nå reparert. Når du laster ned hele Megapack på nytt og erstatter hele det eksisterende settet, installeres de nyeste penslene automatisk.

Hvis du heller vil beholde den eksisterende Megapack-versjonen i Photoshop og bare erstatte feilaktige pensler, følger du denne fremgangsmåten:

1. Vis undermenyen () for Pensler-panelet i Photoshop og velg Få flere pensler for å laste ned Megapack-oppdateringen for våren 2018.

2. Installer ABR-filen ved å dobbeltklikke på den fra nedlastingsplasseringen. En ny penselmappe vises nederst på pensellisten i Pensler-panelet i Photoshop. Merk: Denne mappen har en undermappe med navnet Reparerte pensler.

3. Slett følgende pensler fra den eksisterende Megapack-mappen i Pensler-panelet:

• Kyle’s Drawing Box - Shady Graphite
    • Kyle’s Paintbox - Gouache A Go Go
    • Kyle’s Paintbox - Gouache A Go Go Tilt
    • Kyle’s Paintbox - Gouache Bonus Gritty Dry
    • Kyle’s Paintbox - Gouache Less Dry
    • Kyle’s Paintbox - Gouache Less Opaque
    • Kyle’s Paintbox - Gouache Soft Mostly Opaque
  4. Fra undermappen Reparerte pensler (Trinn 2) drar du penslene til de tilsvarende plasseringene i den eksisterende Megapack-mappen. Du kan for eksempel dra penselen Shady Graphite fra undermappen Reparerte pensler til undermappen Drawing Box i Megapack.

Installere bare oppdaterte pensler

Hvis du bare vil installere de nyeste penseloppdateringene, og dermed legge til de nyeste penslene i din eksisterende Megapack, følger du denne fremgangsmåten:

1. Vis undermenyen () for Pensler-panelet i Photoshop og velg Få flere pensler for å laste ned Megapack-oppdateringen for våren 2018.

2. Installer ABR-filen ved å dobbeltklikke på den fra nedlastingsplasseringen. En ny penselmappe vises nederst på pensellisten i Pensler-panelet i Photoshop. Merk: Denne mappen har en undermappe med navnet Nye pensler.

3. Fra under mappen Nye pensler (Trinn 2) drar du penslene til de tilsvarende plasseringene i den eksisterende Megapack-mappen. Du kan for eksempel dra penselen Watercolor Fill fra undermappen Nye pensler til undermappen Paintbox i Megapack.